Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustMa mõistan, et see ongi inetu. Pigem ma ei saa aru, et miks keegi peaks mingit suvalist solvangut nii tõsiselt võtma, et selle kohtusse viib. Ei tundu tervislik. Kui me kasvõi soccerneti aluseks võtame, siis palju kohtukutseid siin peaks inimestel siis juba kaelas olema...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKüll advokaat Sarv meienigi jõuab!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kui tennis.girl.show või hottennisfemaleplayers
jälgivad eesti tennisistidest arusaadavalt peamiselt Kontaveiti, siis on
huvitav, et Sports Pic Archives on just vibulaskur Lisell Jäätmaa välja valinudGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Igal teisel aastal oleks selline uudis olnud pigem 1 aprilli oma, aga see aasta
Kommentaar
-
kunagi ikka väga hulk aastaid tagasi oli vist saates Kahvel keegi mälutreener Tauri Tallermaa kelle intekat kuulama sattusin ja kes alustas öeldes et mu nimi noh nagu lauri, aga tugevam ehk tauri ning tallermaa ehk maa millel tallata. Ei mõelnud tollal midagi suurt sellele, kuid läbi aastate aegajalt mul mällu hüppab Tauri Tallermaa nimi, mis sest et ma pole peale seda saates intekat midagi kuulnud tegelasest
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkunagi ikka väga hulk aastaid tagasi oli vist saates Kahvel keegi mälutreener Tauri Tallermaa kelle intekat kuulama sattusin ja kes alustas öeldes et mu nimi noh nagu lauri, aga tugevam ehk tauri ning tallermaa ehk maa millel tallata. Ei mõelnud tollal midagi suurt sellele, kuid läbi aastate aegajalt mul mällu hüppab Tauri Tallermaa nimi, mis sest et ma pole peale seda saates intekat midagi kuulnud tegelasestGiggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkunagi ikka väga hulk aastaid tagasi oli vist saates Kahvel keegi mälutreener Tauri Tallermaa kelle intekat kuulama sattusin ja kes alustas öeldes et mu nimi noh nagu lauri, aga tugevam ehk tauri ning tallermaa ehk maa millel tallata. Ei mõelnud tollal midagi suurt sellele, kuid läbi aastate aegajalt mul mällu hüppab Tauri Tallermaa nimi, mis sest et ma pole peale seda saates intekat midagi kuulnud tegelasest
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustTa ju mingi Epp Kärsini tasemel vana. No selles mõttes, et koolitused mingi aasta ette bronnitud. Koolitab ka advokaate ja kohtunikke ja keda kõiki veel.
Kommentaar
-
ERR, AK võiks oma ameerikaga emmi mina.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustERR, AK võiks oma ameerikaga emmi mina.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustIgal teisel aastal oleks selline uudis olnud pigem 1 aprilli oma, aga see aasta
https://arileht.delfi.ee/news/uudise...heoak23LW0Ou64
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSest nad ei loe soccernetti.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust?!? Probleem?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar