Algselt postitas futbolidipaul
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMinu jaoks ei pea geto kriminaalne olema. Ma ise sattun sinna ettepoole kanti, sunna Puru ja Pargitaguse ja seal on seis veitsa nukram, pole näinud korda tegemisi. Rahulikkuse koha pealt ei oska öelda. Mulle tundub isiklikult, et enne kui Repnski Jõhvis lammutama hakkas, siis oli Ahtme jumala poolt unustatud paik. Nüüd on mõlema koha pärast veidi piinlik. Minu kvartalis on mänguväljakud ära lagunenud, pooled tänavakivid ära viidud. Teid ei mäleta keegi, millal parandati ja ma ei räägi siin majatagustest parklatest.
Fakt on tegelikult see ka, et hüljatud ei ole see paik mitte jumala poolt vaid ikkagi pealinna poolt. See rõve korruptsioon ja tsirkus mis seal valla ning linnavalitsustes on toimunud on nii jõhker ning sellele ei pöörata reaalselt tähelepanu. Iga kuradi nädal läheb keegi kellegagi tülli ja kangutatakse taas ametnike lahti ning hetkeline juht topib oma umbkeelseid 60 aastaseid higiseid Tamarasid ja nende 5 klassi haridusega kährikest lapsi meelsatele ametikohtadele. Kui Jõhvis oli mingihetk vallavanemaks Tauno Võhmar, siis reaalselt suudeti ajada välja toetusi, investeeringuid jne ja rahvas sai linnas oma silmaga näha, kuidas elu paremuse poole liikus. Peale seda on täiesti kannamatud tiletandid seal eesotsas olnud.
Ja Ahtmele ja Järvele ei hakkagi keegi tähelepanu pöörama kuni Korb ja Ossipenko omavad Kohtla-Järve linnavalitsust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustK-järve LV ehitab sinna ca miljoni eest uue keskuse või no vähemalt I etapi.
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustJah vot eks sellepärast ma kohe väga ebaviisakalt reageerisingi (vabandused), sest ma arvasin, et taaskord hakatakse lahmima täiesti teadmata mõnda kohta megakriminaalseks. Mulle seostub Geto kohe full kriminaalse paigana.
Fakt on tegelikult see ka, et hüljatud ei ole see paik mitte jumala poolt vaid ikkagi pealinna poolt. See rõve korruptsioon ja tsirkus mis seal valla ning linnavalitsustes on toimunud on nii jõhker ning sellele ei pöörata reaalselt tähelepanu. Iga kuradi nädal läheb keegi kellegagi tülli ja kangutatakse taas ametnike lahti ning hetkeline juht topib oma umbkeelseid 60 aastaseid higiseid Tamarasid ja nende 5 klassi haridusega kährikest lapsi meelsatele ametikohtadele. Kui Jõhvis oli mingihetk vallavanemaks Tauno Võhmar, siis reaalselt suudeti ajada välja toetusi, investeeringuid jne ja rahvas sai linnas oma silmaga näha, kuidas elu paremuse poole liikus. Peale seda on täiesti kannamatud tiletandid seal eesotsas olnud.
Ja Ahtmele ja Järvele ei hakkagi keegi tähelepanu pöörama kuni Korb ja Ossipenko omavad Kohtla-Järve linnavalitsust.
Minu meelest oli kõige rohkem see, kui Järve uus linnapea, vana raamatupidaja, ütles, et nemad vanale linnapeale lisa süüditust ei esita. Muidugi ei esita, vana raamatupidaja oleks esimene, kes kinni läheks. Ja kõik on lill.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustPäriselt? See on küll ütlemata tore.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitust"Paast annab meile jõudu juurde"
Eesti pikk suvepäev venitab paastuaja pikaks.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Tundub, et usas läheb ennem tsiviliseeritud sõjaks, kui prantsusmaal.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustKästi kontorisse tagasi tulla. Käisin siis eile Tallinnas ühes suuremas poes ka ja tuli välja, et olin sotsiaalse distantsiga harjunud. Väga ebamugav oli, kui inimesi nii palju su lähedal oli.
Tallinna toidupoodides hoitakse ikka väga väga suuri distantse võrreldes sellega, mis seal toimus. Olin väga üllatunud ja häiritud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
Levi, Born, Arro ja Aaslaid. Huvitav muidugi, et inimesed tegid sisekaemust ja jõudsid täpselt ühel ajal järeldusele, et midagi oli valesti ja kiiresti oleks vaja sellest maailmale teada anda.
Kommentaar
-
Sotsiaalne distantseerumine Helsinki moodi: https://twitter.com/i/status/1268184266292310019“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustIse mängisin kunagi kooliajal näidendis mesilast. Järgmine kord maale lähen, siis palun kõikide mesilaste käest andeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKpop vs Jaak Madison
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar