Algselt postitas Rebellion
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustVendetta. Ma natse ei salli tegelt, aga credit where it’s due. See Gannibali postitus on aasta naljakaim, hands down. Millal kirsikorjamise maailmameistrikad on?
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustMida on ajaloolise fakti juures naljakat?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustSes mõttes on mul hea meel, et siin liiga palju eriva etnilise taustaga inimesi ei ole (nende endi pärast, muidugi), sest keskmine eestlane on ikka nii tagurlik ja kusagil (üle)eelmises sajandis omadega, et kahjuks väga mõnus siin "võõrastel" elada ei oleks.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustkeskmine eestlane on ikka nii tagurlik ja kusagil (üle)eelmises sajandis omadega, et kahjuks väga mõnus siin "võõrastel" elada ei oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSee krdi rassismi vastu võitlemine on tõesti nii eelmine sajand
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust90ndad oli huvitav aeg meite maal. Ma elasin Ida-Virumaal ja mul oli vaja pidevalt olla valmis joosta, kui Eesti keelt rääkisin. Poes jäeti teenindamata, kui nende keeles ei küsinud. Lihtsalt konkreetselt, kui küsisid hapu koort vaatas teenindaja järgmisele otsa ja andis mõista, et ma segan. Ja siis tulid käidi kõrval linna omasi ka peksmas, just because. Et ma ei tea mida nad läbi elavaf, aga ma mõistan, et võib päris raske olla, kui sa pead pidevalt kartma. Ja väga midagi teha ka nagu pole.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
On ikka täielik ebaõnn sündida Eestis kui oled notznoi dazoor....
Belgia seltsimeestel on valida Hermes, Jimmy Choo, Gucci või Ralph Laureni jne suguste kvaliteetfashistide butiikide vahel kui protestimiseks ja vabastamiseks läheb.
Mis meil siin oli? R kiosk, lõngapood ja kui väga vedas ning musta jopega komissar dabroo andis, siis sai Araxesest paar shampust koju Mashale viia.
#whitelootersmatter
Varuge popcorni, varsti saab kino täie raha eest. Protestide mõjul on täiesti reaalne, et Minneapolise politseilt võetakse rahastus ära ja tuleb mingi huvitav community based system. Toetan igati! Sellega seoses soovitan strong buyna kõikide USA relvatootjate stocki kokku osta.
Kommentaar
-
Ei viitsi
Happeningi mastaapsust arvestades ei ole paar kolakat saanud antifad lihtsalt mainimist väärt. Võin panna video kus ACAB rahvas kiljub ''somebody call 911'' kui mehhiklasest poeomanik kõiki, kes tema elutööd lõhkuma tulevad, töötava mootorsaega taga ajab, minu meelest oli väga kõnekas video...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar