Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNad ei avalda toetust laamendamisele, vaid liikumisele. Vaata vähem Fox Newsi. Ja kui sa ütled, et ühiskonnas on kõik timmis ja hästi juhitud, kui üle USA on see möll käimas, siis on juhtimine hea olnud, siis, noh, palju edu.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustIgatahes ei vääri see liikumine rohkem toetust, kui aprillimäratsejad vist 2007. aastal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSee, et meie noored viimasel ajal on hakanud rohkem oma häält tõstma rahumeelselt ja välja minema mis iganes ühiskonna teemadel võiks olla ikkagi positiivne nähtus. Sulle nagu tõesti ei tundu?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMäratsejaid ei vääri mingit toetamist. Kirugu valitsust, kui soovivad, aga pätte pole vaja kiita. Kui see liikumine on kaose tekitanud, siis mina sellist ei toeta.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMida nad siis täpselt tegema peaks?
E: USA omadelt siis.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKüsigu asiaatidelt nõu.
E: USA omadelt siis.
Data show Nigerians the most educated in the U.S.
Kommentaar
-
Võrdlus? Vastasin küsimusele (andsin viite - reaalselt võib neilt nõu küsida, sest pole ka nemad maailma teretulnumad, kuid saavad nagu hakkama).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKuidas see pädev võrdlus on? Samahästi võiks võrrelda Nigeeriast tulnud immigrantidega, aga ei ole ju väga aus võrdlus kuna nii asiaate kui ka Nigeeria immigrante ei toodud USAsse orjalaevadega.
Data show Nigerians the most educated in the U.S.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVõrdlus? Vastasin küsimusele (andsin viite - reaalselt võib neilt nõu küsida, sest pole ka nemad maailma teretulnumad, kuid saavad nagu hakkama).
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustNemad läksid sinna töölistena ja said oma äri ajada, oma keeli rääkida, oma kultuuri järgida jne. Nõu võiks küsida siis kui samalt pulgalt alustatud oleks, või?
Ja kuna asiaadid siiski pole ka teretulnud ning tagakiusamine suht tavaline nähtus, siis nagu suht sama palgimeri jalge ees.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMina küsin küll nõu nendelt, kes on kogenumad, asjadega hakkama saanud.
Ja kuna asiaadid siiski pole ka teretulnud ning tagakiusamine suht tavaline nähtus, siis nagu suht sama palgimeri jalge ees.
Slavery, Lynching ja Jim Crow ei ole asiaatide ajalugu USAs.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMäratsejaid ei vääri mingit toetamist. Kirugu valitsust, kui soovivad, aga pätte pole vaja kiita. Kui see liikumine on kaose tekitanud, siis mina sellist ei toeta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar