Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJes, suvaline kleepsunärakas, mis täiesti suvalisest sattus järsku ei kuskilt sellele eilsele miitingule. Muidugi!
Kommentaar
-
Seattle arengud on ka huvitavad... vaesed rõhutud mustad, kellel küljes rohkem puhast kulda, kui mu valgetesse privileegidesse uppuval suguvõsal on kamba peale viimase 1000 aasta jooksul olnud. Teevad mingit Lumumba Narodnaja Respublikat seal. Ma lubasin teile, kino hakkab saama veel. Ei valetanud!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMis see juhtnöör oleks siis? Try not to be born as an African American?
Küll aga võin anda sellise juhtnööri, et vihkamine on universaalne (vahet pole, mis nimi sellele on lisaks antud) ja sellega võiks üldiselt tegeleda.
Kui seda praegusel kujul teha, siis toimub ühe jama tõstmine teise taskusse ja algallikas rahulikult õitseb.
Üks juhtnöör veel (mis läheb ennekõike teele Eestit silmas pidades) - negatiivsuses elamine, selle presenteerimine kasvatab negatiivsust (viha, vihkamist ja haigestumist).
Ma usun, et enamikel n.ö kohalikel mustanahalistel on ka positiivseid kogemusi (vähemalt ühel küll ) - nendest aga ei räägita, sest keda see positiivne pläma ikka huvitab... nuh, kui see pole just covidi või hiv-test, eks.
Mainin ära, et positiivselt mõtlemine ei tähenda n.ö süstla otsas elamist.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJa meanwhile Tallinnas. Võimas!
PS! Ma avalikult ei kasutaks sellist kleepsu, aga selliseid meid mittepuudutavate sümbolite kandmine jäägu igaühe vabaduseks ja südametunnisele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustSee on eluterve huumor. Eestis pole vaja muu maailma valulistele probleemi valuliselt reageerida. Minu meelest peaksime nautima oma vabadust. Meie ajaloolised valupunktid seostuvad viimase okupatsiooniga ja 9. mail pole nt Georgi lindid keelatud, mis võivad eestlasi solvata. Samas oma hukkunud esivanemate austamist eestlane kahtluse alla ei sea, küsimus on selle tähistamise kultuursus. Teisel poolel sõdinud eestlaste mälestamine seatakse idanaabri poolt jätkuvalt kahtluse alla.
PS! Ma avalikult ei kasutaks sellist kleepsu, aga selliseid meid mittepuudutavate sümbolite kandmine jäägu igaühe vabaduseks ja südametunnisele.
Me elame globaalses maailmas ja meie probleemid on samuti ka teiste probleemid ja vice versa.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustOota? Põhimõtteliselt oleks sinu jaoks fain, kui maailmal oleks samuti täiesti savi sellest kui meil oleks ühiskonnas mingi probleem ja teised kehitaks lihtsalt õlgu selle asemel, et meie ühiskonda toetada?
Me elame globaalses maailmas ja meie probleemid on samuti ka teiste probleemid ja vice versa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMeil on enda ühiskonnas eluaeg olnud vene-eesti vaheline rassism. On keegi meid toetanud? On need samad lumehelbekesed sellele tähelepanu pööranud, kes eile litutasid seal rocca ees? See oli rohkem selline Insta Story piltide tegemise võistlus, et näidata kui äge ma olen ning # kütta mitte mingi teise kultuuriruumi valukoha toetamine. 20% muid rahvuslasi ehk tõesti läksidki sinna mingit tähelepanu juhtima.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui Eesti oli vabaks saamas, sis tuli AKst uudis, kuidas üks Tšehhi neiu õmbles enda suu Eesti toetuseks kinni. Siiamaani meeles.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMmmmmm, kuidas see toetust väljendas või mis selle point oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustMiks venelased eestlaste vastu, nasfali sõnul, vaenulikud olid/on? Mis seda mõjutab?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar