Eks mingi shit happens element tuleb ka lihtsalt mängu. Mul on sõber maailma rahumeelseim inimene, aga ühtlasi ka ainus isik, kellel on tänaval ninaluu sisse löödud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOk, sitt näide, Uuspõld oleks pidanud kindlasti Wremjasse tagasi minema ja saade jätkuma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMis linnaosad need sellised on?
Olen nüüd juba 14 aastat P-Tallinnas elanud, neist 8+ Koplis ja pole kunagi probleeme olnud.
Probleeme ei evinud.
Öösiti väljas liikusin üsna paljuTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Mul on vist mingi eriline SSlase lapselapse molu ees. Kuskil 199X-2005 kandis pooltel kordadel kui Lasnamäel regulaarsemalt liikusin taheti mingi seis tekitada, tihti lubati ka nuga anda, vahest üritati ka. Ei olnud mingi Klondike püsiklient, lihtsalt mõned sõbrad elasid Lasnamäel. Kui te ütlete, et ei ole sellised probleeme kunagi olnud, olete kindlasti suitsetaja ja/või kohalikus kjeeles väga hästi integreeritud. 95% seisudest tekkis ambaalide suitsuküsimisest. Millele alati vastasin viisakalt selges fashistikeeles ''Ei suitseta''. Seda võiks lausa teaduslikult uurida, mis kuradi triggerid see keskmises vene ambaalis sisse lülitab, see käib murdosa sekundiga, näed ilusti et vend on valmis sõpradena lahku minema kui vaid ulataks talle sigareti, aga minu viisaka vastuse peale lähevad silmad põlema ja vaatab oma kambajõmmidele otsa ja küsib nende käest tähendusrikkal pilgul ''tsivoo bljääd?''
Kommentaar
-
Mul oli 9. mail hetk, kus tulin Viru keskusest kodu poole, mis asub Kassisabas ja mingi TIKi ees olid kaks sellist väga vinges joobes vene keskeaklemmi, kes hakkasid mu poole tulema. Üsna selliselt nähtavalt mittesõbralikus olekus. Tõstsin käesolnud blenderipaki ja ütlesin "Na sdorovie", mille peale vendadel läks nägu särama ja muutsid suuna edasiliikumise juurde. Suitsu ei küsitudki.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa nõustun su jutuga hetkel 100%. Selles ei ole kahtlustki, et see on kindlasti üks väga suur tegur.
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://www.err.ee/1100637/lotman-an...-kui-rassistid mulle see idee täitsa meeldib.
Õrnalt haakuv, aga ärgu teatud härrased erutugu, taaskord kõigest koomik.
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Ma usun, et enamik valgeid, kes mustanahaliste jaoks süstemaatilist rõhumist ja rassismi esindavad, ei ole ju natsid ega äärmuslased. Vast tuleks esmalt kaardistada, et mis osad süsteemist ikkagi täpselt rassistlikud on ja siis sealt edasi liikuda.
Et noh, ma usun küll, et rahumeelne dialoog on võimalik. Rohkem M. L. Kingi ja vähem Malcolm X-i vms.
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustRohkem M. L. KingiLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustVabandust, aga see on sitt ja kusi. Vea nüüd oma ajalootaustast need momendid ka välja, kus dialoog natsidega midagi head kaasa tõi
Kommentaar
-
Ma annan ka tilga verd kakelungide kaardistamiseks.
Paldiski ja ennekõike selle ümbrus on ilus piirkond. Ja pole ka uudis, kui jälle mõni karistussalk seal maad võtab.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitust
Kommentaar
-
Ma ei saanud tükk aega aru, kuidas ameeriklased saavad oma mustanahalistesse niisuguse rõveda eelarvamuse ja rassismiga suhtuda. See in nii 20. sajand.
A siis ma mõtlesin, et pagan, kui ettevaatlikuks mina muutun, kui kohtun mustlasega...
Lisaks! Läksin eile vihmaga jooksma, Ruuben Kaalep seisis bussipeatuse varjuall nukras üksinduses. Kui viiskümmend minutit hiljem uuesti mööda litsusin, oli ta endiselt seal... Tekib küsimus, kas ta menetles või varitses?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar