Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustEi oska midagi arvata. Mulle tundub rohkem selline generatsioonide ja arusaamiste kokkupõrge. Mõned vanimad olijad olla ju väga rahul kui neid patsutatakse ja silitatakse. :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNagu Voldemar Kuslap ja Helgi Sallo? Djüüd ajas mingeid 20aastaseid algajaid pidevalt nurka ja näppis."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMa pole nüüd nii põhjalikult ka seda lugu jälginud, aga kui seal midagi sellist oli, siis seda peab uurima politsei. Ei hakka kedagi enne risti lööma ega ka õigustama kui täpselt ei tea, mis seal ikkagi toimus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, kõik, kellega mina Estoniast rääkisin, ütlesid, et see nii ka oli. Inimesed, kellel pole isegi põhjust valetada. Kummaline, et EKRE selle kaudu enda Kaasikut kaitsta üritavad."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustVõib-olla tõesti. Aga see toetajate nimekiri oli ka ju üsna pikk. Lugesin ekstra üle, et 33 inimest, neist 19 naised. Ei tahaks ju uskuda ka, et need inimesed midagi ei teadnud või püüavad kuidagi Mäe tegevust õigustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee oli ooperiosakond ja üsna vanemad inimesed. Probleem tekkis administratsioonis, kohvikutes jms äsja tööle tulnud noorte naistega, keda ta keerutas. Ja eriti balletiosakonnas, kus toetust ei tulnud.
On need väidetavad ohvrid üldse avaldused politseile esitanud?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustEi saa kinnitada ega ümber lükata. Ma lihtsalt väidan, et ainult juttude põhjal ei saa kedagi süüdi mõista ega ka vallandada. Selleks on vastavad organid, kes peavad süü kindlaks tegema.
On need väidetavad ohvrid üldse avaldused politseile esitanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOled mõelnud, et miks nad seda avaldust ei tee? Kui sa oled algaja tegija, siis lähed inimese vastu, kes on justkui Eesti balletiteatris kõige kõvem kunn? Miks ei mindud Harvey Weinsteini vastu? Sest ta oli sust kõvem tegija.
Eks see iseenesest ongi väga keeruline situtatsioon. Öeldakse, et kõige raskem on tõendada vägistamist. See keiss kuulub ka kaudselt sinna kategooriasse."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNojah, aga mis siis lahendus on? Et anname jalaga persse ja rikume inimese elu ära ainult juttude põhjal?
Eks see iseenesest ongi väga keeruline situtatsioon. Öeldakse, et kõige raskem on tõendada vägistamist. See keiss kuulub ka kaudselt sinna kategooriasse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas nende inimeste elud pole siis persse keeratud, kes tulid suurte ootustega Estoniasse, aga lahkusid sealt, kuna direktor on pervo?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJA nõukogu poolt oleks olnud normaalne seda asja päriselt uurima hakata, mitte öelda, et ta ongi selline joviaalne ja üleüldse on äkki naised ise süüdi, mida Estonia nõukogu juht sedastab."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSellega olen nõus küll jah. Igatahes on süüdistus niivõrd tõsine, et seda peab uurima. Teeb seda siis politsei või nõukogu.
Kuid tuleb liftis ligidale iga kord ja ütleb, et nööbid võiks rohkem lahti olla. Mis see on? Midagi pole, lihtsalt creepy.
Ehk mida see politsei peaks tegema, see jääb mulle natuke arusaamatuks. Juttu pole ju vägistamisest.
Ainuke KarS para oleks see: § 1531. Seksuaalne ahistamine
(1) Teise inimese tahte vastase ja tema inimväärikust alandava eesmärgi või tagajärjega tema suhtes toime pandud kehalise seksuaalse iseloomuga tahtliku tegevuse eest – karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut või arestiga.
Mõnes käperdamise episoodis võiks see töötada, kuid samas see liftis lähenemine ja "sul on ägedad suudlemiseks mõeldud huuled" jms plära, ma pole üldse kindel, et see siia alla jookseb, et seda annaks kuidagi kohtus menetleda.
Kuid ükskõik millise firma, kuid seda enam, et riigile kuuluva asutuse, juhi kontekstis peaks see olema piisav, et uurida töötukassa hüvesid.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKuid ükskõik millise firma, kuid seda enam, et riigile kuuluva asutuse, juhi kontekstis peaks see olema piisav, et uurida töötukassa hüvesid.
Et kui ma olen riigile kuuluva asutuse juht, siis on piisav mõne kibestunud neiu kaebusest, et mina töötukassa hüvesid uuriks? Kõlab ju ka jaburalt."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar