Algselt postitas vendetta
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustEt ekre meestel oli võõrtööjõu osas õigus ja oleks pidanud natukene veel ootama.
Tundub, et ukrainlased on meile uue koroona hoo sisse toonud.
Tarkpead igast küljest.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustAhhaa tükk aega vedasid ninapidi, aga see troll juba liiga obvious
Olen troll, sest ükski nazii!! ei saa ealeski mingile situatsioonile realistlikumat vaadet omada kui progressiivne noorus
PS. endiselt ootan huviga rämedalt militariseeritud politsei etteasteid, lubati TANKE!!!, mustasid Blackhawk'e, .50 cal snaipereid, SEAL team 6 tasemel kõrilõikajaid ja muud ägedat kraami. Seni olen pidanud leppima peamiselt jalgratastel pargipolitseiga, keda loobitakse kivide, veepudelite ja pürotehnikaga. Kõige militariseeritum asi mida seni nähtud on, gaasimaskiga ''fed'' ja KIA mahtuniversaaliga FBI tiim
Isegi veekahuriga APCd pole videosse saadud seni (suht standardvarustus näiteks euroopa jalkaultrate rahustamisel)
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustJahah?
Olen troll, sest ükski nazii!! ei saa ealeski mingile situatsioonile realistlikumat vaadet omada kui progressiivne noorus
PS. endiselt ootan huviga rämedalt militariseeritud politsei etteasteid, lubati TANKE!!!, mustasid Blackhawk'e, .50 cal snaipereid, SEAL team 6 tasemel kõrilõikajaid ja muud ägedat kraami. Seni olen pidanud leppima peamiselt jalgratastel pargipolitseiga, keda loobitakse kivide, veepudelite ja pürotehnikaga. Kõige militariseeritum asi mida seni nähtud on, gaasimaskiga ''fed'' ja KIA mahtuniversaaliga FBI tiim
Isegi veekahuriga APCd pole videosse saadud seni (suht standardvarustus näiteks euroopa jalkaultrate rahustamisel)
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustÕnneks seesama EKRE ei lubanud siia jääda nendel, kes siin olid ja olid Euroopa madalaima nakkuskordajaga.
Tarkpead igast küljest.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSeal vast oli see loogika, et tol hetkel polnud teada kaua ja mis kujul n.ö põud kestab. Töö kukkus nulli ja sellest tulenevalt vaadati tulevikku ehk otsustati, et n.ö ballasti on vaja vähendada (et arstidel, politseinikel, seadusemõistjatel jne kergem oleks).
Kommentaar
-
Saadame ukrainlased välja, siis tekib ilge jama ja lõikame profiiti?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSaadame ukrainlased välja, siis tekib ilge jama ja lõikame profiiti?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSaada senised töötajad välja, kuna nad on koroonaoht. Too uued sisse koroonaohu piirkonnast ja kuku kisama, et me ütlesime!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSaada senised töötajad välja, kuna nad on koroonaoht. Too uued sisse koroonaohu piirkonnast ja kuku kisama, et me ütlesime!"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustvtf. liiga palju seda kiefer sutherlandi seriaali.
Kommentaar
-
Koroonakarantiinist kinnipidamist kontrollinud politseinikud avastasid peale karantiinireeglite rikkumise ka selle, et nii mõnigi põllumees hoiab oma võõrtöölisi ebainimlikes tingimustes.
rahvasport, tule ja räägi meile nüüd kuidas ausaid põllumajandusega tegelevaid ettevõtjaid ekre hunta poolt laimatakse
See Vahur Koorits on raudselt mingi breitbarti või uuteuudiste troll jah??
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitusthttps://arileht.delfi.ee/news/uudise...et?id=90634535
rahvasport, tule ja räägi meile nüüd kuidas ausaid põllumajandusega tegelevaid ettevõtjaid ekre hunta poolt laimatakse
See Vahur Koorits on raudselt mingi breitbarti või uuteuudiste troll jah??"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee pole mõeldud nende plaani kirjeldamisena, vaid lihtsalt kuidas retoorikat kasutatakse. Vaata viimast Kert Kingo posti fb-s näiteks. Suhteliselt fun.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar