Algselt postitas cabron
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEsiteks - kas peaks enne koristaja tulekut koristama?
Teiseks - kas ma peaks koristamise ajaks kodust lahkuma?
Kolmandaks - mida öelda, kui sa jätad koristaja enda koju?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustLegod jms võiks kokku lükata. Aknaid ei ole mõtet pesta. Mul ühel sõbral viib koristaja taara ka minema, et kui see on kokkulepe, siis võiks kott ukse juures olla.
Ei. Aga ära töllerda jalus ja kui laps on, siis ta tõesti ei pea koristajaga koos koristama, isegi, kui koristaja teda ära ei aja.
Jõudu tööle. Jätke võti siis postkasti.
Kommentaar
-
Kas koristaja muidu korjab kõik mustad riided ka igaltpoolt kokku ja paneb pesema vms lisaks tavalisele tolmu võtmisele ja ahjude pesemisele ning köögipindade korrastamine?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKas koristaja muidu korjab kõik mustad riided ka igaltpoolt kokku ja paneb pesema vms lisaks tavalisele tolmu võtmisele ja ahjude pesemisele ning köögipindade korrastamine?
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKas koristaja muidu korjab kõik mustad riided ka igaltpoolt kokku ja paneb pesema vms lisaks tavalisele tolmu võtmisele ja ahjude pesemisele ning köögipindade korrastamine?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAitäh mingis teemas soovituse eest, täna astusin väikekodanlaste sekka ja võtsin vastu esmakordselt professionaalse koristaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustHehh. Sellega meenub, et kui Saksamaal õppimas käisin, siis üürisin ühikatuba mingilt iraaklaselt, kes ise samal ajal teises linnas praktikat tegi. Ruute ma ei oska öelda, aga ei usu, et isegi 20 kokku tuli koos peldikuga. Totaalne uberik, aga ülikooli oli 1min jalutada, mis kaalus selle üle. Tüübil käis koristaja üle nädala seda kingakarpi koristamas. Mingi absurdsed 30 euri kord oli vist. Aga iraaklane ütles, et ma ei pea maksma selle perioodi ajal, kui ei taha. Ei tahtnud. Käisin selle raha eest jalkat vaatamas.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustPrintsil Zamundast olid allkorruse puhastajad ka, teil poistel on arenguruumi veel
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTeiseks - kas ma peaks koristamise ajaks kodust lahkuma?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar