Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
See on geoblokeeringuga. Viimane NV Riias just kogesin.
Ei ole. Minul ei ole sellega veel kordagi probleemi olnud, ca 8 kuu jooksul. Ja ma ei kasuta Eesti operaatori netti.
Nende vastus mulle:
Tere! Sisu on saadaval terves Euroopa Liidus, aga siin peaks paari asja jälgima. Kui plaanite kasutada nutiseadmes, siis äppi ei saa mujal alla laadida, selle peaks tegema ära juba Eestis. Selle põhjus on Google`i poliitikas, Play pood näitab ainult neid äppe, mis on regioonile ette nähtud.
Teine asi, mis võib mõjutada, on see, kelle internetti Te kasutate. Kui Eesti operaatori netiga välisriikides käia, siis piiranguid ei ole. Kui aga kasutada mõne kohaliku teenusepakkuja netti, siis on alati väike võimalus, et operaator seadistus võib segada geopiiranguga sisu kättesaadavust, kuigi geopiirang kehtib tervele Euroopa Liidule.
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Keegi võiks maainimestele ekraanilasu ka ikka teha
Mingite äsjaste glamuurifotode pealt trikooga tundus ylipeenike, ehk liigagi. Aga no maitse yle ei vaielda.
Keegi võiks maainimestele ekraanilasu ka ikka teha
Mingite äsjaste glamuurifotode pealt trikooga tundus ylipeenike, ehk liigagi. Aga no maitse yle ei vaielda.
plussüks, mingi spoileri võiks keegi siia panna küll
Vabandused ette, et ilu risustan, kuid SAPTK suvelaagri pilte vaadates läks südame alt soojaks ja peas hakkas Jojo Rabbit jooksma. #boyz-n-the-hood
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar