Tallinn on vist vaegkuuljatest värvipimedad bussirooli saatnud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTallinn on vist vaegkuuljatest värvipimedad bussirooli saatnud.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustalles nüüd panid tähele? ma imestan et keegi veel surma pole saanud
Kuna ma olen selline, et ka rohelise tule ja vastassuuna korral vaatan, ega mõni lennuk ole teele sattunud, siis see sel korral bussi säästis.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMis seal Pärnus vee sisse pannakse, et see linn niimoodi on?
https://parnu.postimees.ee/7064959/m...-turmtule-alla
Kommentaar
-
Pringles müüb midagi sellist, mida mujal maailmas ei müüdagi.
"Üks hetk leidsin ma Eestist paprikamaitselised krõpsud Pringles. Mitte kusagilt mujalt maailmast neid ei saa, seega otsustasin, et pean kogu oma seljakoti neid täis toppima. Läksin siis tagasi oma ööbimiskohta ja astusin lifti, kus juba ootas Christopher Nolan. Ta vaatas mind, nägi kõiki neid Pringlesi pakke, siis hakkas mu üle naerma ja kiusas mind terve ülejäänud võttepäeva. See oli nii piinlik."Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEks see maalimine ongi surev kunst, olevik ja tulevik on luule!
Hei , eestlane , kas ärkad ükskord üles?
Kas hakkad mõtlema kord ise , oma peaga ?
Löö välja võõrad oma musta mulla sülest !
On sinu enda valik - kurjaga või heaga.
Vaid väiksel hulgal rahvast veel on mõistust ,
nad üritavad päästa miskit veel.
Õlg õla kõrval peavad rasket võitlust,
et päästa oma maa ja emakeel.
Ei praegu Kalev koju tulla taha...
On ära lagastatud tema püha pind.
Siin võimutsevad valed , võim ja raha
ning kipub kaduma see õige rahvahing.
Hei , eestlane! Kas tõesti sa ei kuule,
kuis ohkab võõra jala all su muld?
Miks viskad vanad traditsioonid tuulde ?
Kõik uued kombed on vaid kassikuld.
Me laulame küll "Hoia , Jumal , Eestit ",
kuid tallame ta kümme käsku maha.
On unustatud kõik moraalireeglid
ja Jumalalgi ammu süda paha.��
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMis seal Pärnus vee sisse pannakse, et see linn niimoodi on?
Täna kogunenud Pärnu linnavolikogu istungi põhiteemaks kujunes arutelu Läänemere kunstisadama üle. Küsimuste- ja kriitikarahe alla sattus sadama idee autor Mark Soosaar.
https://youtu.be/Tt49ZeNF0W8?t=9724
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustVaatasin esimese vello ära. Jumala normaalne ju uurida raffa esindajana otsuste kuluefektiivsust. Viisakalt ja vastavalt võimekusele teostas presentatsiooni jne. Milles probleem täpsemalt? Väga õige, et iga tsunfti egotrippi ei pea rafas doteerima, eksole. Keegi peab raskeid küsimusi küsima!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustHello, I'm Dr. Bean.
Kommentaar
-
Jüri jäi auto alla ehk Ringvaates räägiti tollest kunsti-teemast lahedalt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustPringles müüb midagi sellist, mida mujal maailmas ei müüdagi.
Kommentaar
-
Soomes immigratsioonipoliitika kohati täitsa toimib. Järjekordne 2015a. sisse sadanud pagulasnäitsik otsustas ahvatlustele alluda ja lähemalt tutvust teha. See kuidas möne aastaga süütust afganistaani full burka tibist saab tiktoki poolpaljaid pilte laadiv fitnessi beib on muidugi hämmastav muutus. Sama Iraani ja türgi tüdrukutega. "Aa ei mul vend rootsist ütles et jumalat pole tegelt olemas ja see religioon on üks täielik propaganda". Kui nende vanemad vaid teaks, mis tütred uues riigis peale keele ära öppind on. See topeltelu mis elatakse on tegelt massive, kui isa kodus kiidab naisepeksu heaks ja kui vahele jääks möne religioonivastase patuga on karistused karmid. Samas neil hüved nii head, et järk-järgult igas asjas natuke paindlikumad ja muutuvad vähe liberaalsemaks. Sellegipoolest on pärsia isend üks paras pähkel, aga see-eest vägagi väärt kogemus“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSoomes immigratsioonipoliitika kohati täitsa toimib. Järjekordne 2015a. sisse sadanud pagulasnäitsik otsustas ahvatlustele alluda ja lähemalt tutvust teha. See kuidas möne aastaga süütust afganistaani full burka tibist saab tiktoki poolpaljaid pilte laadiv fitnessi beib on muidugi hämmastav muutus. Sama Iraani ja türgi tüdrukutega. "Aa ei mul vend rootsist ütles et jumalat pole tegelt olemas ja see religioon on üks täielik propaganda". Kui nende vanemad vaid teaks, mis tütred uues riigis peale keele ära öppind on. See topeltelu mis elatakse on tegelt massive, kui isa kodus kiidab naisepeksu heaks ja kui vahele jääks möne religioonivastase patuga on karistused karmid. Samas neil hüved nii head, et järk-järgult igas asjas natuke paindlikumad ja muutuvad vähe liberaalsemaks. Sellegipoolest on pärsia isend üks paras pähkel, aga see-eest vägagi väärt kogemusAlgselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitusttere pilte palun
shorturl.at/qyTX2
shorturl.at/bhyL3
türklane:
shorturl.at/exEX6
Iraanlane:
shorturl.at/fhGTX“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse