Algselt postitas daywalker
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustBershka jalanõud ei kõlba kusagile. Umbes 10 korda kasutanud ja juba kanna osast katki ja talla muster on ka juba siledaks kulunud. Mis krdi materjale nad kasutavad...närvi ajab kui mingid hiina lapsed praaki toodavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustkui öelda inimestele et täna on 20 lehekuu aastal 10225 siis enamus ei saa aru millest jutt käibThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
American dad pidi algama 00.05. Igatahes 00.09 polnud veel alanud ning juba 00.16 oli reklaam, mis kestis ikka üle viie minuti. Haiglane. TV6'st jutt siis. Oskab keegi öelda, kuivõrd see väide kehtib. Kunagi mingi asjapulk (ei mäleta, millises kanalis) ütles, et tunni aja sees on lubatut 12 minutit reklaami. Minu arust on Eesti kanalitel tunni sees pea pool tundi reklaami :/Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustAmerican dad pidi algama 00.05. Igatahes 00.09 polnud veel alanud ning juba 00.16 oli reklaam, mis kestis ikka üle viie minuti. Haiglane. TV6'st jutt siis. Oskab keegi öelda, kuivõrd see väide kehtib. Kunagi mingi asjapulk (ei mäleta, millises kanalis) ütles, et tunni aja sees on lubatut 12 minutit reklaami. Minu arust on Eesti kanalitel tunni sees pea pool tundi reklaami :/
Kommentaar
-
* Vaatepildis kus neiu/naine limpsib mahlapulka on midagi seletamatult erootilist
* Juuksuris käies hakkab raudpolt nina sügelema ja sa ei saa seda sügada järgmised 30min
* Suure sooja saabudes ei tea kuhu vaadata, kesksuveks pole enam midagi vaadata sest oled vaatepildiga ära harjunud#naised
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar