Algselt postitas Veel1v2rav
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Ütle ajule, et oled reisil ja pohmakat pole.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustÜtle ajule, et oled reisil ja pohmakat pole.
Sai kohalikega mingit nende koduveini joodud ja reaalselt järgmisel hommikul +35 kraadi käes poodi kõndides, mõtlesin et pean omale kiirabi kutsuma.
Ehk siis, ei pea paika.
Kommentaar
-
No, aga mitmel korral pole olnud?
Kusjuures mulle meenub ka, et ühel korral on reisul olemine olnud räbal... äkki oli see Saksamaal peale euroseid tekiila shotide kandikuidsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSports.ru ja championat.com kui räägime rahvusvahelistest uudistest.
Eesti jalgpalli mõttes vaadatakse ikka siia.
Aga muidu vene jalgpalli fänne on Eestis sitaks palju.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustvälismaalasena Eesti jalka fänn on olla on suht arusaamatu, eriti mõne suurriigi kodanikuna, aga ok
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkui india restoranis on roa kohta "traditsiooniline" kirjutatud, siis tea, et see ei ole valge mehe jaoks mõeldud..
Kommentaar
-
Natukene vara pole Netflixi-generatsioonil televisiooni leiutada?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNatukene vara pole Netflixi-generatsioonil televisiooni leiutada?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustpäris kõva idee ju? mitu tundi sa oma elust oled raisanud netflixist filmide/sarjade otsimise peale?
Pealegi, protsess on tähtis.
Nuh, nautimus maximus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Nii kui valitsus ütles, et tuleks hakata maske kandma, on mõned inimesed k.a hr Jõks väga aktiivselt sõna võtmas ja rääkimas, et ärge kasutage maske.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustNii kui valitsus ütles, et tuleks hakata maske kandma, on mõned inimesed k.a hr Jõks väga aktiivselt sõna võtmas ja rääkimas, et ärge kasutage maske.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar