Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustNo ma ütleks, et kui keegi hakkab seletama, et öu so jäätis on rassistlik kuna nimeks eskimo siis ma ütleks, et get over it. See küsimus, et kas male on rassistlik kuna valged alustavad on hiljuti korduvalt töstatanud ja räägitud täiesti tösimeeli, niiet ära aja, et see ei lähe teemasse ja mina kujutan siin midagi ette. Ongi absurd ja seda enam, et keegi omale sellist asja ette kujutab. Sönal "valge" ja "hele" ei tohiks ka ühelegi inimrühmale solvav olla, aga ometigi on ühe teatud inimgrupi poolt nii nöutud ja suured firmad on oma toodetes muudatusi teinud: https://arileht.delfi.ee/news/uudise...st?id=90289795
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustWashington Redskins on nüüdseks Washington Football Team
Siin on terve pikk nimekiri köikidest asjadest mis muudetud on, et noh, rassistlik poleks
Vötab muigama küll ausalt öeldes. Edmonton Eskimos on nüüd Edmonton Football Team, NASA plaanib Eskimo Nebula ja siiami kaksikute galaktika nimemuutmist, enam ei ole blacklist vaid blocklist, mitte master bedroom vaid main bedroom jne.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustKas seal mitte ei ole selline lugu, et Football Team ollakse kuni mingi hea nimepakkumine tuleb?
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMa ei mõelnud siin sõna "meil" all konkreetselt Eesti või siis antud kontekstis Soome ühiskonda, vaid pigem kasutasin seda üldistavas mõttes. Meil on mure, meil on probleem jne.
Sama skeem kehtib põhimõtteliselt ka väljendi "probleem" kohta. Seal on ainult see vahe, et antud väljend kätkeb endas lisaks negatiivset emotsiooni. Mis omakorda juba teeb keeruliseks positiivse tulemi saavutamise.
Kui igale ülesandele, katsumusele jne lüüakse külge silt "probleem", siis on gps persekursil.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustNo ma ütleks, et kui keegi hakkab seletama, et öu so jäätis on rassistlik kuna nimeks eskimo siis ma ütleks, et get over it. See küsimus, et kas male on rassistlik kuna valged alustavad on hiljuti korduvalt töstatanud ja räägitud täiesti tösimeeli, niiet ära aja, et see ei lähe teemasse ja mina kujutan siin midagi ette. Ongi absurd ja seda enam, et keegi omale sellist asja ette kujutab. Sönal "valge" ja "hele" ei tohiks ka ühelegi inimrühmale solvav olla, aga ometigi on ühe teatud inimgrupi poolt nii nöutud ja suured firmad on oma toodetes muudatusi teinud: https://arileht.delfi.ee/news/uudise...st?id=90289795
Mingi valgendava kreemi taustloost ei tea midagi, mingi blackface teemaga seotud asi?
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustLeeRomeno kujutab omale ette, et BLM on kamp maailmaparandajaid, kes pingutavad õilsa vördsuse printsiibi nimel, et iga lill aasal saaks ühtmoodi valgust ja oleks imelik nina krimpsutada nende nöudmiste peale
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSaan aru. Ja see häiribki, sest ühel hetkel pole enam "meil". Vaid on "teil" ja "sinul". Ja siis kui keegi julgeb teema üles võtta, siis öeldakse, et näe... siin on ju selgelt kirjas "meil". Pudru ja kapsad, eks?
Sama skeem kehtib põhimõtteliselt ka väljendi "probleem" kohta. Seal on ainult see vahe, et antud väljend kätkeb endas lisaks negatiivset emotsiooni. Mis omakorda juba teeb keeruliseks positiivse tulemi saavutamise.
Kui igale ülesandele, katsumusele jne lüüakse külge silt "probleem", siis on gps persekursil.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustEi usu et aru saad, sest see seletus jääb minu jaoks arusaamatuks.
E: Kas sa oled muidu võrrelnud enda arusaamist, mõistmist erinevatel teemadel aasta taguse ajaga?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustKui keegi veel mõikanud pole, siis BLM oli USA demokraatide valimiskampaania. Lükake mu väide ümber.
Kommentaar
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustKui keegi veel mõikanud pole, siis BLM oli USA demokraatide valimiskampaania. Lükake mu väide ümber.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustkui sa veel ikka aru ei saa, siis mina lõin universiumi ja võin sõrmenipsuga tappa kelle tahan. lükka mu väide ümber kui suudad.
Teemasse, siis panin tähele, et minust on saanud suur Kalev Kruusi fänn. Vaatasin isegi eilse kaks kanget live järele, kus ta Jõekaldal ja Margnal külas käis. Kõik betsafe podcastid jne on samuti ära vaadatud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar