Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustEks neid teooriaid ole erinevaid, mina usun rohkem suure paugu teooriat, aga selles ma ei kahtlegi, et sa vägev inimene oled.
Teemasse, siis panin tähele, et minust on saanud suur Kalev Kruusi fänn. Vaatasin isegi eilse kaks kanget live järele, kus ta Jõekaldal ja Margnal külas käis. Kõik betsafe podcastid jne on samuti ära vaadatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustkaks kanget live on kange 90ndate maiguga, ilmselt need stuudiotantsijad, kes juba 30 aastat samu liigutusi teinud ja laudade ümber istuv publikum
Ei pannud tähele küll, kes stuudiobändis pille mängisid, aga raudselt legendaarsed Mihkel Mattisen ja Anti Kammiste.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKoroonaajal lendamine on lõbus. Eilsel Frankfurt-Tallinn lennul keeldus mingi antimasker maski ette panemast ja sõimas stjuuardessi. Palju ei olnud puudu, et asi oleks füüsiliseks läinud. Tallinnas oli düüdil politseiekipaaž vastas ja kodu asemel läks ilmselt arestimajja.
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustHuvi pärast uurin kuidas neil päevil Eestisse reisilt naasmisega on? Tuleb ankeet täita, lennujaamas test teha ja siis ankeeti pandud aadressil 10 päeva ära libistada?
A) Istud 10 päeva kodus, mingit testi tegema ei pea.
B) Teed testi, kui on negatiivne, siis võid käia poes/tööl. Seitsme päeva pärast uus test, kui see ka negatiivne, siis võid igal pool käia.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitusthttps://m.facebook.com/watch/live/?v...permalink&_rdr
Kas see on fooliummütsirahva esindaja või mis ühiskonnagruppi sellised kuuluvad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa arvutis üritan linki lahti saada, siis igakord erinev video. Korra mingi koer üritab puurist välja saada ja siis Sünne Valtri jalgupidi jääkülmas vees.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa arvutis üritan linki lahti saada, siis igakord erinev video. Korra mingi koer üritab puurist välja saada ja siis Sünne Valtri jalgupidi jääkülmas vees.
* mul nt F1 mingid highlightid ja muud selline värk
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustLihtsalt fikseerin ära, et kuna see on Facebook Watchi link, mis soovitab varasemate videode põhjal* sulle personaalselt asju, siis... põnevad huvid sul!
* mul nt F1 mingid highlightid ja muud selline värk
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustAnkeete pole enam ammu. See oli kevadel paarinädalane lollus. Ma vist kirjutasin siin juba toona, et tegemist on täiesti kasutu paberiraiskamisega, sest soovi korral võib nimeks kirjutada ka Miki Hiir ning lähteriigiks Disneyland(mitte keegi täidetud ankeete või üleüldse nende täitmist ei kontrollinud). Praegu on kaks varianti:
A) Istud 10 päeva kodus, mingit testi tegema ei pea.
B) Teed testi, kui on negatiivne, siis võid käia poes/tööl. Seitsme päeva pärast uus test, kui see ka negatiivne, siis võid igal pool käia.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKoroonaajal lendamine on lõbus. Eilsel Frankfurt-Tallinn lennul keeldus mingi antimasker maski ette panemast ja sõimas stjuuardessi. Palju ei olnud puudu, et asi oleks füüsiliseks läinud. Tallinnas oli düüdil politseiekipaaž vastas ja kodu asemel läks ilmselt arestimajja."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustVot selle vastu me lauluväljakule meelt avaldama lähmegi! Ei Totalitarismile!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar