Algselt postitas Marduk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustLinki oridzinal topicu algusele?
Ja sry kui ma iga päev uudiseid ei loe.
https://www.facebook.com/toomas.vara...05180822854871
Kommentaar
-
Olin täna hommikul narva mntl sõites teisel real, et mööduda esimesel real olevast aeglasemast sõidukist (sõitsin 110ga) jalus hr peaminister Ratase volkswageni bussil, mis vilgutas mulle esitulesi tagant, mingit sinist vilkurit ei olnud 🙄Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustOlin täna hommikul narva mntl sõites teisel real, et mööduda esimesel real olevast aeglasemast sõidukist (sõitsin 110ga) jalus hr peaminister Ratase volkswageni bussil, mis vilgutas mulle esitulesi tagant, mingit sinist vilkurit ei olnudThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustNo mida sa uimerdad siis härra Peaministril jalus? Tõmba normiks ja sõida teises reas vähemalt 130ga."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustPMi buss ei ole volks."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustai, pagan, seekord tõesti oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustNo mida sa uimerdad siis härra Peaministril jalus? Tõmba normiks ja sõida teises reas vähemalt 130ga.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKui vilgutas tulesi, siis panin 140 ja ikka oli mul perses kinni, ei näinud mõtet hakata teistmoodi ohtlikuks minema, kuna mul oli plaanis vasakpööre teha nkn vähem, kui km pärast (tahtsin olerexi putru minna võtma) ja ma ei teadnud kas ta tiksub 115-120ga edasi või paneb kohe 140ga, ehk otsustasin mitte riski võtta, et vasakpöörde magan maha, otsustasin jääda teise ritta. Ehk peaministril oli korralikult tuli takkus narva jõudmiseks. Ma sel hetkel muidugi ei teadnud, et PM oli. Oleks siniseid tulesi vms peal hoidnud, loomulikult oleksin sutsu oodanud teise ritta minemisegaThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMõni mees on küll peale missioonil käiku täiesti ära kamminud.
Toronto Ülikooli uurimus paljastas, et 25 riiki, sealhulgas Eesti, on tõenäoliselt soetanud endale Iisraelis loodud jälgimisprogrammi Circles, mis lubab sekunditega positsioneerida iga telefoni asukoha lähima mobiilimastini. Kaitseministeerium loobus riigisaladusele viidates teemat kommenteerimast.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustVõi siis selle mõjud: https://www.ohtuleht.ee/1019480/luur...ni-sekunditega
Toronto Ülikooli uurimus paljastas, et 25 riiki, sealhulgas Eesti, on tõenäoliselt soetanud endale Iisraelis loodud jälgimisprogrammi Circles, mis lubab sekunditega positsioneerida iga telefoni asukoha lähima mobiilimastini. Kaitseministeerium loobus riigisaladusele viidates teemat kommenteerimast.
https://epl.delfi.ee/faktikontrollid/faktikontroll-hirmutamine-sotsiaalmeedias-politsei-ei-jalgi-telefonide-kaudu-meie-kogunemisi-ja-kaimisi?id=91887497Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Jubedad hinnatõusud viimastel kuudel. Kontoris vending machine´s oli MM kommid 1.80 asemel nüüd 2.20, sama ka coca fanta kohta. Nüüd avastasin, et selveris Monsterid kampaanias ja kui varem oli ultra 1.19 kampaanias, siis nüüd 1.25. Hinnad järjest tõusevad aga palgad? Või need hinnad tõusevad selle pealt, et kütus odavamaks läinud ja raha jääb rohkem kätte?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustVõi siis selle mõjud: https://www.ohtuleht.ee/1019480/luur...ni-sekunditega
Toronto Ülikooli uurimus paljastas, et 25 riiki, sealhulgas Eesti, on tõenäoliselt soetanud endale Iisraelis loodud jälgimisprogrammi Circles, mis lubab sekunditega positsioneerida iga telefoni asukoha lähima mobiilimastini. Kaitseministeerium loobus riigisaladusele viidates teemat kommenteerimast.
Pigem on kummaline inimeste reaksioon. Mina küll ei tunne mingit riivet. See lisab hoopis turvatunnet.
Samas pole mul midagi varjata.
Hmm. Mis suur saladus on HV l?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar