Algselt postitas Clingfilm
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustJubedad hinnatõusud viimastel kuudel. Kontoris vending machine´s oli MM kommid 1.80 asemel nüüd 2.20, sama ka coca fanta kohta. Nüüd avastasin, et selveris Monsterid kampaanias ja kui varem oli ultra 1.19 kampaanias, siis nüüd 1.25. Hinnad järjest tõusevad aga palgad? Või need hinnad tõusevad selle pealt, et kütus odavamaks läinud ja raha jääb rohkem kätte?
Palgad tõusid aastaga 3,2%: https://www.stat.ee/et/uudised/keskm...i-kvartal-2020
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustJubedad hinnatõusud viimastel kuudel. Kontoris vending machine´s oli MM kommid 1.80 asemel nüüd 2.20, sama ka coca fanta kohta. Nüüd avastasin, et selveris Monsterid kampaanias ja kui varem oli ultra 1.19 kampaanias, siis nüüd 1.25. Hinnad järjest tõusevad aga palgad? Või need hinnad tõusevad selle pealt, et kütus odavamaks läinud ja raha jääb rohkem kätte?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustHea menüü
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustAmsterdami maratoni jooksmiseks kogub energiat.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas matys Vaata postitustMuutun imelikult härdaks, kui mõtlen Napoleoni ja tema languse peale. Valmistades homset tundi ette ja nüüd olen kurb, sest Napoleon ei väärinud sellist lõppu! Tra, mis mul viga on?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustAga Hitler ei muuda härdaks? Ta oli tubli loomakaitsja, aga nagu näha siis ükski heategu ei jää karistuseta
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustAga Hitler ei muuda härdaks? Ta oli tubli loomakaitsja, aga nagu näha siis ükski heategu ei jää karistuseta
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar