Huvitav riietus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustno türa küll, kus kuradi kohast tulevad sellised inimesed? nagu päriselt ka. vaatad peale, kenad väljapeetud inimesed ja siis loed teksti ja raputad pead ja siis mõtled, et see ei saa ju päris olla, aga on.https://elu.ohtuleht.ee/1020849/mikr...postiteenistusThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustissanda loomaaed on kirju
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustOot, Fc., ära nüüd enekat küll planeeri. Siis teised võidavad ju...
Järelkasvu iseseisvumiseni on veel mitu mitu aastat aega.Teen tapeeti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSeleta mulle palun kuidas see, et nikku lootev mees vabatahtlikult neidudele ööklubis välja teeb puutub palgalõhesse? Ma olen ka täispeaga miniseeliku ja pushupide toimel mõnusalt spendinud ööklubides libude peale, aga ma ei leia, et kõik naised sellepärast vähem palka peaksid saama????
Sa oled stabiilselt alkoholi joobes?Teen tapeeti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustVõimalik, et püüti vihjata stereotüüpide süvenemisele.
Sa oled stabiilselt alkoholi joobes?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSeleta mulle palun kuidas see, et nikku lootev mees vabatahtlikult neidudele ööklubis välja teeb puutub palgalõhesse? Ma olen ka täispeaga miniseeliku ja pushupide toimel mõnusalt spendinud ööklubides libude peale, aga ma ei leia, et kõik naised sellepärast vähem palka peaksid saama????“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMa väga ei kuule, et need mehed vinguks, et tuhanded eesti naised grindivad lambi insta postitustega pappi ja poolpaljaste piltidega onlyfansis kümneid tuhandeid kuus.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustEesti naised on onlyfansis? No link no proof
PS sõbral pole siin kasutajat ja palus minul see link siia postitada. Ma kuulen antud inimesest esimest korda.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustEesti naised on onlyfansis? No link no proof
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.
Arvesta veel sellega, et subscriptionite pealt teenitav papp on kusagil 25-40%, ülejäänud tuleb pideva paid contenti saatmise pealt.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustTuruseis on lihtsalt selline. Aga hoida vöimaluste vördsust (mis on öige) seal kus sinul eelis ja nöuda tulemuslikku vördsust (mis on vale) seal kus jääd alla on lihtsalt silmakirjalik.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKümned. https://onlyfans.com/san8ra
Arvesta veel sellega, et subscriptionite pealt teenitav papp on kusagil 25-40%, ülejäänud tuleb pideva paid contenti saatmise pealt.
Kommentaar
-
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/8...kuuga-teenivad
No mingitest kümnetest tuhandetest on asi vist päris kaugel
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustÕige rsk. Get that $ girl!“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar