Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustSelles samas Ekspressi artiklis kommenteerib TÜ õppejõud Toivo Aavik kapihomode, pedoflilide, zoofiilide jt tõmmet konservatiivsete erakondade poole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustIse on jäänud endale selline mulje, et ma olen peaaegu ainuke vend kes foorumis julgeb ja seda ka tunnistab kui millestki valesti olen aru saanud või valesti midagi ennustanud/arvanud.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustNonii sõbrad konservatiivid, kas te suudate nagu ühe päeva normaalsed olla ja oma võmpa mitte igasse ettejuhtuvasse auku toppida või peame tõesti rahvahääletuse hobuste nikkumise keelustamiseks tegema?
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/9...obustel-kulas?
ENDINE RATSASPORDISPONSOR VALLO KAPPAK: „Ma kunagi ei eelda, et sport mulle rahalises mõttes midagi tagasi annab. Sport tasub mulle emotsionaalselt. Kui tulevad tulemused, tunnen ka mina end hästi. Aga hobustega ma hetkel küll enam tegeleda ei soovi.“On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustMa kogu teksti ei viitsinud läbi lugeda, aga ühe lause peale pidi kohvi äärepealt ekraanile lendama.
ENDINE RATSASPORDISPONSOR VALLO KAPPAK: „Ma kunagi ei eelda, et sport mulle rahalises mõttes midagi tagasi annab. Sport tasub mulle emotsionaalselt. Kui tulevad tulemused, tunnen ka mina end hästi. Aga hobustega ma hetkel küll enam tegeleda ei soovi.“
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkusagil mingi uuring ka näitamaks, et proportsionaalselt suurem hulk pedosid konservatiivide hulgas või mingi puusalt tulistamine jälle?
See räägib küll nüüd pigem homofoobidest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustTähelepanek:
Ise on jäänud endale selline mulje, et ma olen peaaegu ainuke vend kes foorumis julgeb ja seda ka tunnistab kui millestki valesti olen aru saanud või valesti midagi ennustanud/arvanud.
Soovides ennast parandada, siis proovisin leida mõnda sellist hetke kus olen vastupidiselt käitunud. Ei leidnud.
Palun nüüd abi, et kui keegi on näinud ehk oskab aidata ja näidata mulle sellist hetke, et saaksin siis ennast tagantjärele analüüsida.
Kui aitaja mind kuskil näeb, teen esimesed õlled välja.
mis selle diiliga oli et pidid foorumist (teatud ajaks) ära kaduma? kandsid "karisuse" ausalt lõpuni?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustMingi hetk jooksis see uuring läbi, https://www.scientificamerican.com/a...n-homosexuals/
See räägib küll nüüd pigem homofoobidest.
Vabandan et ei viitsi seda hetkel läbi lugeda, aga kas siis peded ise kiusavad üksteist?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustVabandan et ei viitsi seda hetkel läbi lugeda, aga kas siis peded ise kiusavad üksteist?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustVabandan et ei viitsi seda hetkel läbi lugeda, aga kas siis peded ise kiusavad üksteist?Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Soovin hobusenikkujat tänada selle eest, et leidsin tänu temale juhuslikult üles klipi, kus Hando Tõnumaa sokk munni otsas korvpalliplatsile jookseb, mida ma varem päris pikalt otsida olen üritanud.
Üks tuttav mainis, et ilmselt on EKRE vabandus stiilis "aga teised sittusid ka", mul tuli see skandaal meelde ja 2:40 peal on kauaotsitud lõik
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustFoorumi suurima homofoobi ja igal võimalusel oma heterostaatuse rõhutajana peaksid vist hästi teadma?
Kohtus näeme rsk!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar