Kõik, kes talliga seotud, kuulsid, et sellised intsidendid olid. Meie hobune sai vigastada ja mõned hobused said rahuldust.
Algselt postitas Piirissaar
Vaata postitust
Kui selline konkreetne näide oleks Virgiiniast, siis mind häiriks see ainult põhjusel, et nad ise sätivad ennast seal moraalselt kõrgelseisjateks ja teistele ülevalt alla vaatajateks ning korralekutsujateks. Minu meelest oleks silmakirjalik, kui nad seal niisuguselt käituksid (btw, seal silmakirjalikkusele tähelepanu juhtimise eest olen ma nüüd ka lõppuks bännitud...)
Ehk minu jaoks näiteks kaala ise on küll vahel minu skaala järgi labane (võiks tema järgi isegi defineerida kaala-skaala), aga ta ei varja seda, on ehe ja mu meelest võiksid ka temaga läbi käivad naised sellest aru saada.
Ja soccerneti foorum ise liigitub minu jaoks selliseks toredaks kohaks, kus vahel minnakse üle piiri, aga vähemasti saavad kõik osalised siin sellest aru. Kihlvedudest peetakse üldjuhul kinni, aga teiste perse saatmine on samuti tolereeritud. Kes kirjutab meelega sitta , kes üritab päriselt arutleda, kelle jaoks on see koht, et ennast AP peal välja elada... Mõni meist jaurab siin kohtunike kallal ja ajab ennast enne koondise mänge energiat täis. Aga foorum ise ei püüa ennast kuidagi ilustada või paremana näidata sellest, mis ta tegelikult on (mõnes alateemas ainult grammikese kõrgemal peldikuseinst, teises aga juba täitsa esinduslik).
Aga omalt poolt selle pika tiraadi lõpetuseks - ma ei arva, et kaala tegi mega valesti, a samas, ma ei arva ka, et Lämmijärve geograafiline, veega täielikult ümbritsetud maalapp (aga väiksem kui kontinent) oleks mega valesti teinud. Kaala käitus oma kaala-skaala järgi ja Piirisaar oma kaala-skaala kohaselt.
Kommentaar