Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustParema suhtumise korral näeks sind vöibolla veel Betsafe podcastis
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMadridile prognoositakse teisipäevaks -11 kraadi. WTF?
lund sajab seal juba mõnda aega, ju siis läheb veel külmemaks
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Ma parem ei kommenteeri seda Tweeti...see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kuskil teemas jooksis veidi aega tagasi läbi arutelu piinlikest juriidilistest vaidlustest, kus keegi ajab täiesti arusaamatult mingit punkti taga. Kuulsin ka juhuslikult ühest sellisest.
Üks TTÜ õppejõud, nimetame teda IM, läks TTÜ teise instituuti töö kõrvalt omandama bakalaureusekraadi uuel erialal. IM sooritas õppejõu, nimetame teda MK, eksami. Eksamil oli mingi automaatne hindamissüsteem, mille hinne ei olnud lõplik ja mis ei suutnud ülesande lahendust täies ulatuses kontrollida. Automaatne hindamissüsteem andis IM-ile maksimumpunktid. Hiljem kui MK eksami punktid käsitsi üle kontrollis, jäi IM pooltest punktidest ilma. Seepeale otsustas IM kirjutada 5-leheküljelise vaide dekaanile, kus väidab, et tal tekkis õigustatud ootus maksimumpunktidele ja tegeleb läbi lillede ka õppejõu MK sõimamisega
Kommentaar
-
-
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustInimesed, kes keedavad kaerahelbe/manna/riisi jne putrusid veega mitte piimaga tuleks kõik siberisse saata. Need ei ole inimesed.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar