Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMiks nii lilla? Ma ei saa aru, et kui M-Roomis, Douglases jne tulevad ilusad miisud seelikud seljas malbe olekuga pesevad su pea puhtaks ning teevad peamassaži ning vestlevad armsalt, siis mõni vend lendab ikka sisse lambi statementiga, et ma käin 6 aastat meesjuuksuri juures.
Mis sul viga on.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustKui kaamosmasendus on viimse piirini jõudnud, siis telli Qatarilt eralennuk ja põruta Tansaaniasse!
https://www.flightradar24.com/data/a...7-cei#26cb205aThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSiin Eestis ikka aegajalt renditakse eralennukeid - päris huvitav oleks teada, kes konkreetselt nende taga on. See on ikka kõike muud kui odav lõbu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSiin Eestis ikka aegajalt renditakse eralennukeid - päris huvitav oleks teada, kes konkreetselt nende taga on. See on ikka kõike muud kui odav lõbu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustVahel renditakse neid tööreisideks, mõne asutuse ja/või ettevõtte poolt, kui on miskit pakilise iseloomuga ja/või ühendus piirkonnaga problemaatiline. Samas Tansaanias on kamaluga rahvusparke ja keegi võis Sansibari safarile või puhkama lennata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSansibaril pole safareid.
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustHelme AK-s "kui ma vihkan neegreid ja pedesid, siis hakatakse mind vihakõne eest vangi panema, miks mind taga kiusatakse?"
e: Ok, vaatasin, ta kasutas tõesti sõna “seksuaalperverssusi”, mida kuradit...
Kommentaar
-
Vihkamine on iseenesest täiesti normaalne emotsioon - me kõik kogeme seda. Oluline nüüd on, kuidas me ise, kuid veel tähtsamalt - kuidas teised sellele reageerivad. Inimeset alla surudes, tema viha alla surudes (keelates, vangistades) me ei lahenda, vaid paisutame antud emotsiooni ning sellega kaasnevat.
Inimese ABC ei midagi vähemat, ega rohkemat.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVihkamine on iseenesest täiesti normaalne emotsioon - me kõik kogeme seda. Oluline nüüd on, kuidas me ise, kuid veel tähtsamalt - kuidas teised sellele reageerivad. Inimeset alla surudes, tema viha alla surudes (keelates, vangistades) me ei lahenda, vaid paisutame antud emotsiooni ning sellega kaasnevat.
Inimese ABC ei midagi vähemat, ega rohkemat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVihkamine on iseenesest täiesti normaalne emotsioon - me kõik kogeme seda. Oluline nüüd on, kuidas me ise, kuid veel tähtsamalt - kuidas teised sellele reageerivad. Inimeset alla surudes, tema viha alla surudes (keelates, vangistades) me ei lahenda, vaid paisutame antud emotsiooni ning sellega kaasnevat.
Inimese ABC ei midagi vähemat, ega rohkemat.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar