Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Porgandi pakile 1.70 kulutada tunnen hirmsa raiskamisena ja raske südamega ostan aga samas mingi sarnase hinnaga kommipakile või sokolaadile pole mingeid süümekaid nii palju kulutada.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustPorgandi pakile 1.70 kulutada tunnen hirmsa raiskamisena ja raske südamega ostan aga samas mingi sarnase hinnaga kommipakile või sokolaadile pole mingeid süümekaid nii palju kulutada.
Veelgi rohkem annab mõtteainet klubides/pubides joogile kulutatud raha. Vahel 50-150€ ja siis nädala pärast ei raatsi omale 50€ maksvat T-särki osta, vaid otsid odavamaid alternatiive.
Kommentaar
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustNii on.
Veelgi rohkem annab mõtteainet klubides/pubides joogile kulutatud raha. Vahel 50-150€ ja siis nädala pärast ei raatsi omale 50€ maksvat T-särki osta, vaid otsid odavamaid alternatiive.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSiia võin alla kirjutada küll. Viimane särk mille ostsin, kui mitte arvestada üks kord 10.- eest soodukaga saadut, oli Liverpooli oma. Eelmise hooaja alguses. Samas 50.- + pudel rummi peale vähemalt iga kahe nädala tagant, pole probleem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMingit jalkasärki sellise raha eest osta on nagunii lollus.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustIgal aastal jah, kuid aeg-ajalt on ok.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Tänase ilma jalats.
Kommentaar
-
Jalgpall (paar-kolm klubi välja arvata) on muutunud mu elus nii teisejärguliseks, et alles twitteris mingit punase kaardi infot nähes tuli meelde, et täna on meistrite liiga mängud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJalgpall (paar-kolm klubi välja arvata) on muutunud mu elus nii teisejärguliseks, et alles twitteris mingit punase kaardi infot nähes tuli meelde, et täna on meistrite liiga mängud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul on Meistrite Liigaga viimasel mitmel aastal juba nõnda olnud. Premmis vaatan sisuliselt igasugu asju, aga UCLis olen praegustest kaheksandikfinaalidest vaadanud täpselt üht - seda, mida kommenteerisin.
Varem oli pigem vastupidi. Kõik näidatavad Premmi mängud sai ära vaadatud. Kurat, kümne-kahekümne aasta pärast olengi nagu mäger ja vaatan vist ainult Shef Utd-it, Benficat ja vahel Lyoni
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar