Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas baller Vaata postitustÜhes maskide ja kiipide vaba eluterve eesti grupis facebookis tekkis eile mure, et miks suur Nordica lennuk lendas Poola Lublinisse. Muidugi mainitakse ka ära et taevas pole spreivaba.
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustÜhes maskide ja kiipide vaba eluterve eesti grupis facebookis tekkis eile mure, et miks suur Nordica lennuk lendas Poola Lublinisse. Muidugi mainitakse ka ära et taevas pole spreivaba.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Piirissaar Vaata postitustEestil praegu kogu keskväli lokkis juustega (Poom, Alliku, Vaštšuk, Vassiljev, Õigus).
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustLokid on jah edu aluseks!
Kommentaar
-
Vaatan Esimest Stuudiot ja mõtlen taas - naarikud on segaduses.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Sain just teada, et osades riikides pühitakse peput vasaku käe sõrmedega. Brasiilias olles sain oma väljaheitega lähemalt tuttavaks kuna seal ei tohtinud vetsupaberit potist alla lasta, seega pidi pruunistunud vetsupaberit poti kõrval olevasse prügikasti viskama. Algul tundus veits imelik, aga harjus suht kiiresti ära. Käega pühkimine on küll next level shit.
Äkki peaks proovima järgmine nädal 7-päeva urruka challenge?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustSain just teada, et osades riikides pühitakse peput vasaku käe sõrmedega. Brasiilias olles sain oma väljaheitega lähemalt tuttavaks kuna seal ei tohtinud vetsupaberit potist alla lasta, seega pidi pruunistunud vetsupaberit poti kõrval olevasse prügikasti viskama. Algul tundus veits imelik, aga harjus suht kiiresti ära. Käega pühkimine on küll next level shit.
Äkki peaks proovima järgmine nädal 7-päeva urruka challenge?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKas ilusad tüdrukud käivad ka kakal?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar