Foorumis tunduvad mingid max polüglotid olevad kõik. Sirge seljaga topitakse ilma tõlke, viite ja täiendava selgituseta hispaania, vene, itaalia, prantsuse keeles tweete ja infot. Imelik tunne nagu küsida, et millest jutt, sest kõik tunduvad mõistvat.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustFoorumis tunduvad mingid max polüglotid olevad kõik. Sirge seljaga topitakse ilma tõlke, viite ja täiendava selgituseta hispaania, vene, itaalia, prantsuse keeles tweete ja infot. Imelik tunne nagu küsida, et millest jutt, sest kõik tunduvad mõistvat.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustFoorumis tunduvad mingid max polüglotid olevad kõik. Sirge seljaga topitakse ilma tõlke, viite ja täiendava selgituseta hispaania, vene, itaalia, prantsuse keeles tweete ja infot. Imelik tunne nagu küsida, et millest jutt, sest kõik tunduvad mõistvat.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustGoogle translate
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusteesti keeles, palun.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusteesti keeles, palun.
Kommentaar
-
Kui ei ole ettevaatlik, muutubki jalgpall sokkeriks ja hakkab liikuma niimoodi kodeeritud infot:
11 -seed @SCUWomensSoccer takes down 1-seed FSU on PKs for its second national title in program history!the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMiks üldse joob keegi energiajooki, noh?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustJagati, et 5miinusel tulid uued lood välja. Varem olid täpselt sellised kõva biidiga ja mälus olles kuskil peol oli suht kõva, siis nüüd on Jüri Pootsmani vaibis biidid ja sõnad ka sellised meessoost Liis Lemsalu omad. Paistab, et kuna Koroona on laivid ära rikkunud, siis peab igast Skyplusi jaoks sobivaid laule treima.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKaua sa ikka jõuad lugusid juppidest ja viinast 14-aastastele teha. Nüüd on selgelt kuulajaskonda laiendatud ja sobivad ka raadios kuulamiseks lasta.
Kommentaar
-
Veebiplatvorm Imortalis viib kokku lapsesooviga naise ja eduka mehe, kes on nõus naist finantsiliselt ka lapse kasvatamisel toetama. Platvormi looja Kristjan Järvan selgitab platvormi olemust. Millised on aga olulisemad detailid, milles kaks osapoolt kokku lepivad?
no see kõige imelikum startup mis ma vist näinud
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitusthttps://arileht.delfi.ee/artikkel/93...sooviga-naised
no see kõige imelikum startup mis ma vist näinudInter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitusthttps://arileht.delfi.ee/artikkel/93...sooviga-naised
no see kõige imelikum startup mis ma vist näinud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar