Algselt postitas Veel1v2rav
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi teinud. Ta ei mänginud rohkem.
Kommentaar
-
Millest infarkt tingitud on? Kas profisportlane kes südamele tohutult koormust annab on infarkti suhtes tundlikum kui keegi kes 3 korda nädalas (intensiivselt) trenni teeb? Kas profisportlaseks olemine on pika eluea suhtes positiivne või negatiivne faktor? Kas teate mõnda jalgpallurit kes on elanud 100+ a?
Kommentaar
-
Mõned aastad tagasi lahkus tuttava isa, kes oli hilistes viiekümnendates, terve elu olnud tõsine spordimees. Liigutamine, toitumine paigas, suitsu iial mitte, iga nädalavahetus väike saun jne, kuid ikkagi lahkus päevapealt insuldiga...et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Kellel on enesehinnanguga probleeme, siis minge Kristiine keskuse peaukse juurde ning laske sotside valimistelgi juures Riina Sikkutil ennast kinni püüda. Ma alguses arvasin, et ma küsin talt paar lolli küsimust vms, aga siis ta nii armsalt tegi komplimente ja naeratas nii magusalt. Võtsin ta valimisprahi vastu ja värki. Muidug natukene murdis südame, et kui ma keskusest välja tulin, siis ta oli juba uue tüübi juures sama magusalt...
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKellel on enesehinnanguga probleeme, siis minge Kristiine keskuse peaukse juurde ning laske sotside valimistelgi juures Riina Sikkutil ennast kinni püüda. Ma alguses arvasin, et ma küsin talt paar lolli küsimust vms, aga siis ta nii armsalt tegi komplimente ja naeratas nii magusalt. Võtsin ta valimisprahi vastu ja värki. Muidug natukene murdis südame, et kui ma keskusest välja tulin, siis ta oli juba uue tüübi juures sama magusalt...
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKellel on enesehinnanguga probleeme, siis minge Kristiine keskuse peaukse juurde ning laske sotside valimistelgi juures Riina Sikkutil ennast kinni püüda. Ma alguses arvasin, et ma küsin talt paar lolli küsimust vms, aga siis ta nii armsalt tegi komplimente ja naeratas nii magusalt. Võtsin ta valimisprahi vastu ja värki. Muidug natukene murdis südame, et kui ma keskusest välja tulin, siis ta oli juba uue tüübi juures sama magusalt...Just because you're offended, doesn't mean you're right.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustNäitasid väikest peetrit ?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMa ei ole siiamaani kohanud ühtegi "välismaallast" kes puhtalt eesti keelt räägiks. Kas te teate mõnda?Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustMikko Fritze on üks, kes pähe lööb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTal kerge aktsent ikka vist on. Kuigi ma päris täpselt aru ei saa, et mis see täitsa "puhas eesti keel" on? Kas mõni lõunaeestlane räägib täitsa puhast eesti keelt? Saarlane?
Minu meelest soomlastel on kõige raskem eesti keelt "puhtalt" rääkima õppida, kuna keeled on nii sarnased.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTal kerge aktsent ikka vist on. Kuigi ma päris täpselt aru ei saa, et mis see täitsa "puhas eesti keel" on? Kas mõni lõunaeestlane räägib täitsa puhast eesti keelt? Saarlane?Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMa ei ole siiamaani kohanud ühtegi "välismaallast" kes puhtalt eesti keelt räägiks. Kas te teate mõnda?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar