Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustJep. See oleks olnud täiesti väljakannatamatu kogu ülejäänud maailma jaoks.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustMuu maailm on aastast 1966 seda tüütut haipi pidanud iga suurturniiri eel ja ajal taluma. See oleks topeltjube kui 2021 ka sinna oleks veel otsa tulnud. Inglise koondise market value on kaugelt üle isegi PSG oma ja nad mängivad ikka nagu Chievo. Let that sink in vms.
#teamaltobelli
Kommentaar
-
Ma vist lõpetan igasuguse jalgpalli jälgimise kui selline social credit /everybody is a winner aeg kätte jõuab. Inglased ja nende fännid laksutasid oma lõugu kogu playoffide aja. Eriti enne finaali, nüüd tuleb kogu pasta ja gelato lihtsalt vapralt alla neelata.
siin võiks veel eraldi ninapidi oma hunnikusse suruda plasticu sugused, kes aimas juba algusest peale, et Roomlaste järeltulijaid mingi asumaadest kokku kanditud punt ei suuda ausalt lahinguväljal võita ja ketrab nagu rikki läinud vene kassetmakk, et itaallased on peded. Itaallased on ausad katoliiklased ja teevad 5 last ja mõned armukestele ka veel peale. Pihil saab andeks kui vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÄkki oleks just nagu count, et sai paugu kätte ja siis rahunes maha.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustMuu maailm on aastast 1966 seda tüütut haipi pidanud iga suurturniiri eel ja ajal taluma. See oleks topeltjube kui 2021 ka sinna oleks veel otsa tulnud. Inglise koondise market value on kaugelt üle isegi PSG oma ja nad mängivad ikka nagu Chievo. Let that sink in vms.
#teamaltobelliLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Anu Säärits läheb üha rohkem White Chick'side nägu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustTüüp on vist kaks nädalat Eestis olnud ja esineb stuudios eesti keeles, päris uskumatu:
308
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSee moment kui pruudi öe parim söbranna nii kena et see tasub ära. Mis valesti saaks minna? Ma küll ei tea
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar