Algselt postitas kaala
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSee on nüüd mingi kiilkirja ja niku lugu või?
Algselt postitas krissucool Vaata postitustPakuks, et esmajärjekorras valesti saaks minna see kui see kommentaar kuidagi pruudini jõuaks. Näiteks.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEi tea
Aga avasta endas internetisödalane ja torma kaebama kuhugi
Sesmõttes, et vast saame kõik aru et kuigi teoorias anonüümne siis praktikas ei ole enamasti liiga keeruline kasutajanimele pärisnime leida.
Nagu me siin foorumis näinud oleme siis internetisödalastest ka puudust ei oleGiggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustPakuks, et esmajärjekorras valesti saaks minna see kui see kommentaar kuidagi pruudini jõuaks. Näiteks.
jep, jep.
See hetk kui Kaala saab teada, et pruudi õe parima sõbranna vend on Piir (toim: nimi muudetud).
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSee moment kui pruudi öe parim söbranna nii kena et see tasub ära. Mis valesti saaks minna? Ma küll ei tea
Vastuseks sinu küsimusele- mitte midagi millest sa lugu pead või hoolid.ROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAgent töötab teises lehes.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusthaltuuraotsi ikka agendid teevad sageli ju
Neid sutse oli veel, a la istuta Mõnuga jne. Suurtel reklaampindadel ja puha.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAgent töötab teises lehes.
Esimene pauk kell 18.45, lauda istumine kell 19.15
See on puhtalt sinujaoks ju?
Kommentaar
-
Muidu tundub lege koht ja reeglid paigas
1. Kellele ei meeldi, läheb ära.
2. Cash is king!
3. Ei mingeid pilte ega videosid.
4. Kui vajad turvasõna, siis oled nõrk.
5. Kui soovid präänikut, saad piitsa.
6. Meid ei huvita, millega Sa päeval tegeled, õhtul oled meie.
7. Poos on Sinu, ohjad on meie.
8. Kui Sa näed, mida tahad, siis käitu vastavalt!
9. Päeva lõpuks loeb see, mis või kes Sind läbi tõmbas.
10. Kui hilined, kuidas tuled või ei tule üldse – on Sinu probleem!
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Neid sutse oli veel, a la istuta Mõnuga jne. Suurtel reklaampindadel ja puha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Neid sutse oli veel, a la istuta Mõnuga jne. Suurtel reklaampindadel ja puha.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSee moment kui pruudi öe parim söbranna nii kena et see tasub ära. Mis valesti saaks minna? Ma küll ei tea
Ma ei julge sellepärast isegi enamikele sõpradele äsjastest seiklustest rääkida (tglt mul tekib üldse küsimus, kas peale väikese egoboosti on selleks üldse põhjust).
Lase käia ja anna hiljem teada, kas läks miskit valesti. Sellised olukorrad üldiselt sellised 50-60 riskiga
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar