Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustTe olete kõik siin nii rikutud mõttemaailmaga...
kaala ütles lihtsalt, et pruudi õe sõbranna on kena ja mõtles valjult. et kas tasub ära. Misasi tasub ära, seda ta ei öelnud. Äkki annab head investeerimisnõu või on muul moel väga väärt inimene, kellega lähemalt tuttavaks saada tasub
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustTa ilmselt mõtles jah, et kas see ilu tasub selle naise elus end kunagi ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEt nagu onlyfans?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMa arvan, et konkurents on seal nii tihedaks kasvanud,et ei jätku enam mehi, kes neid kõiki toetada jaksaks
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustjep, jep.
See hetk kui Kaala saab teada, et pruudi õe parima sõbranna vend on Piir (toim: nimi muudetud).
On üpris kõnekas, et siin räägitakse ainult vahele jäämisest, mitte sellest, kui mölaklik selline tegu iseenesest oleks. Muidu mingi katkematu arvamusfestival käib – kohati täiesti inimlik ja nüansirohke –, aga kui keegi kelgib, milline m*nn ta eraelus on – või kui siin pool foorumit mcnamarat tümitab –, ei iitsata keegi midagi. Tundub kummaline. Aga ma ei viitsi sellest enam aru saada – üle poole aasta üritanud ja ammu on siiber. Oma arust olen korduvalt vihjanud, et liiguks eluga edasi, aga mõnele juhtlambale (Mõnuagendiga eesotsas) ei jõua kohale. Midagi sisulist samas öelda ei osata. Kui te ei tee vahet kitumisel ja teise inimese kaitsmisel, siis so be it.
Muidu – vahele jäämise oht on kaalal tõenäoliselt väike, arvestades, et ta paneb siia lihtsalt enda fantaasiaid kirja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Piirissaar Vaata postitustKuna näen, et mu nimi ujub vahvasti iga sellise teema juures välja, siis neelan taaskord konksu alla. Palju õnne.
On üpris kõnekas, et siin räägitakse ainult vahele jäämisest, mitte sellest, kui mölaklik selline tegu iseenesest oleks. Muidu mingi katkematu arvamusfestival käib – kohati täiesti inimlik ja nüansirohke –, aga kui keegi kelgib, milline m*nn ta eraelus on – või kui siin pool foorumit mcnamarat tümitab –, ei iitsata keegi midagi. Tundub kummaline. Aga ma ei viitsi sellest enam aru saada – üle poole aasta üritanud ja ammu on siiber. Oma arust olen korduvalt vihjanud, et liiguks eluga edasi, aga mõnele juhtlambale (Mõnuagendiga eesotsas) ei jõua kohale. Midagi sisulist samas öelda ei osata. Kui te ei tee vahet kitumisel ja teise inimese kaitsmisel, siis so be it.
Muidu – vahele jäämise oht on kaalal tõenäoliselt väike, arvestades, et ta paneb siia lihtsalt enda fantaasiaid kirja.
Ja see on kaalale, et äkki peaksid tõesti käima ja abi otsima. See tuleb kasuks, kuna sa ei tundu inimesena lihtsalt rumal, vaid kuskil on miski asi viltu.
Kommentaar
-
Millest te räägite?
Kui Kerro kristallkuulike ütleb, et so elus on olnud nii häid kui halbu hetki, kas ta mötleb siis seda kui jöuluvanalt esimese mudelauto said vöi seda kui selle päriselu variandiga hiljem matsu panid vöi hoopis midagi muud? Kuidas ta üldse teab seda?
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMillest te räägite?
Kui Kerro kristallkuulike ütleb, et so elus on olnud nii häid kui halbu hetki, kas ta mötleb siis seda kui jöuluvanalt esimese mudelauto said vöi seda kui selle päriselu variandiga hiljem matsu panid vöi hoopis midagi muud? Kuidas ta üldse teab seda?
https://en.wikipedia.org/wiki/Barnum_effect
Aga ma ei tea, kas sa räägid neid asju tõsiselt, kuna siin foorumis ei räägita pea ühtegi asja tõsiselt. Seepärast, noh, võib ka niisama jaur olla. Aga nagu ma Psaare arvamusest aru saan, siis niisama jaur on paha ja üleüldse on vaja alati sekkuda ja pedagoogiliselt hurjutada.
Aga kui tõsiselt räägid, siis üldiselt võib kergest psühhabist abi olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Piirissaar Vaata postitustkui siin pool foorumit mcnamarat tümitab ei iitsata keegi midagi.
Mõistagi on ta vähemuses, sest... kuidas muidu on võimalik üldse teistest erineda?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar