Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"Pealegi on Johannal liikumisraskusi, mistap jalgrattal on hõlpsam liigelda kui jala busside vahet seigelda."
wtf
?
Minul on ka vigastus, mis vahel kõndimise meeletult vaevaliseks teeb (aasta tagasi pidin Kolde Selveris valust suurest pildi tasku panema, persetasin külmvitriinide vahel minut/kolm, et end koguda ning pärast liikusin korraga 3-4 meetrit) aga rattaga sõites koorman seda närvi/lihast oluliselt vähem. Samas heal päeval/õhtul võin rahulikult 10-30 km sörkida ning häda pole miskit.
Mul oli ka nii, et jalg läks põlvest nõrgaks*. Arstide vahelt jooksmine lõpuks aitas.
e: *kaine peaga
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Mul oli ka nii, et jalg läks põlvest nõrgaks*. Arstide vahelt jooksmine lõpuks aitas.
e: *kaine peaga
Ma jooksin ka nende vahel aastaid, käisin taastusravil/füsioteraapias Merimetsas ning mitme spordiarsti konsultatsioonil, üks arst süüdistas teist jne ning lõpuks ainult Tartus oldi valmis lõikama (uudishimust suurest nagu kirurg naljatledes tögas) aga tõenäosus, et asi hullemaks läheb olla oluliselt suurem paraku (20-30% et õnnestub, 80-70% et pean kepiga hakkama kõndima). Hetkel pole juba terve aasta suuremat häda olnud (endiselt hüppan kohapealt käega korvirõngasse kinni) aga sellele eelnes periood, kus terve kuu jooksul ei saanud voodist püsti ja 5 kuud toast väljas ei käinud.
Ma jooksin ka nende vahel aastaid, käisin taastusravil/füsioteraapias Merimetsas ning mitme spordiarsti konsultatsioonil, üks arst süüdistas teist jne ning lõpuks ainult Tartus oldi valmis lõikama (uudishimust suurest nagu kirurg naljatledes tögas) aga tõenäosus, et asi hullemaks läheb olla oluliselt suurem paraku (20-30% et õnnestub, 80-70% et pean kepiga hakkama kõndima). Hetkel pole juba terve aasta suuremat häda olnud (endiselt hüppan kohapealt käega korvirõngasse kinni) aga sellele eelnes periood, kus terve kuu jooksul ei saanud voodist püsti ja 5 kuud toast väljas ei käinud.
Kui pikk sa oled ja palju sa kaalud?
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Järjekordne rida sinna Tofoa notepadi - "vahepeal ei saa poes käies jalgu alla, aga no donki kohapealt - selle teeb ikka ära".
Kommentaar