Algselt postitas nimastain
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustNo seal see lihtsalt vast täidab oma funtsiooni kõige paremini. Sa kujuta ette, et sa lähed kuhugi Vanalinna Pikale tänavale paned telgi püsti ja sildi, et 500le esimesele vaktsineerijale tasuta selveri kinkekaart. Mõnu saab oma katusekorterist lõpuks alla avab ukse, telefon käes LHV konto teeb järjekordse megahüppe peale Plingplingi, Glorias laud reserveeritud ja siis läheb mingi kuue lapse ema Natali, kes on juhuslikult õde, Mõnu juurde, et vabandust Härra tulge vaktsineerima ja saate oma perele kasutamiseks Selveri kinkekaardi (mida ta tahaks ka endale). Ma usun, et Natali ei oleks sellist põlastavat pilku ära teeninud ja Mõnu ei läheks vaktsineerima sellepärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustStockmanni kardula-peekonisalat on ainuke söödav salat pmst, mida kauplustest osta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSiin veel kaks kuud tagasi oli värskendav lugeda sinu ja Mõnu vahelisi elulistel teemadel jauramisi. Nüüd, aga paistab, et ka sinul LHV aktsia tõuseb ja üleolev aristokraatilik level organismis ja ajus teeb meeletuid hüppeid ning üleolev pilk juba silmis. Mõned erinevused veel on, aga mitte enam kauaks.
Kommentaar
-
LHV-d ei oma. Oleks tahtnud omada, aga ma ma lihtsalt nii vihkan neid LHV lakutud pedesid igalpool kaubanduskeskustes. Ja need guccimucci pifid ka, kes seal oma 10 eur per klient nimel kingi klõbistavad ja silma teevad... Alati tahaks küsida, et mis tundega te oma vanematele otsa vaatate kui nii odavalt ennast müüte. Ettevõtte enda jaoks nad muidugi kasulikud, aga käsi ei tõuse ostma. Selline tunne tekiks ostes, et mingi väikse upside nimel oled nõus oma põhimõtteid müüma. Not for me. Ei taha selline vend olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo ma räägin. Kesklinnas pole ju ühtegi Selverit ka imo.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustNo seal see lihtsalt vast täidab oma funtsiooni kõige paremini. Sa kujuta ette, et sa lähed kuhugi Vanalinna Pikale tänavale paned telgi püsti ja sildi, et 500le esimesele vaktsineerijale tasuta selveri kinkekaart. Mõnu saab oma katusekorterist lõpuks alla avab ukse, telefon käes LHV konto teeb järjekordse megahüppe peale Plingplingi, Glorias laud reserveeritud ja siis läheb mingi kuue lapse ema Natali, kes on juhuslikult õde, Mõnu juurde, et vabandust Härra tulge vaktsineerima ja saate oma perele kasutamiseks Selveri kinkekaardi (mida ta tahaks ka endale). Ma usun, et Natali ei oleks sellist põlastavat pilku ära teeninud ja Mõnu ei läheks vaktsineerima sellepärast.
Aga tegelikult seal erinevad kohad veel lasnamäel jne. Mustakal nt. lööks Maksima kinkekaga laineid küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMul ainult Selverid siin ongi. Torupilli 750m, Must Luik 300m ja töö kõrval ka üks(krt, sa töötad samas majas...).
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo ma räägin. Kesklinnas pole ju ühtegi Selverit ka imo.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustLHV-d ei oma. Oleks tahtnud omada, aga ma ma lihtsalt nii vihkan neid LHV lakutud pedesid igalpool kaubanduskeskustes. Ja need guccimucci pifid ka, kes seal oma 10 eur per klient nimel kingi klõbistavad ja silma teevad... Alati tahaks küsida, et mis tundega te oma vanematele otsa vaatate kui nii odavalt ennast müüte. Ettevõtte enda jaoks nad muidugi kasulikud, aga käsi ei tõuse ostma. Selline tunne tekiks ostes, et mingi väikse upside nimel oled nõus oma põhimõtteid müüma. Not for me. Ei taha selline vend olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKas need mitte hoopis mingis müügiagentuuris ei tööta, kes seda teenust pakub?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustguccimucci
Samasugune värdsõna on tööamps, mille võttis kasutusele vast goworkabit.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar