Algselt postitas Peeter I
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Ma viin asja normaalsesse mõõtu tagasi. Vaatan siin silmanurgast Brasiilia-Hispaania finaali ja tabasin end mõttelt, et ilmselt pole ühtegi vastast, kellega mängides kuuluks mu sümpaatia Brasiiliale. Et siis selline isiklik alatine antipaatia, kelle väljakukkumine suurvõistluselt on suurem rõõm, kui suvalise meeskonna võit.
Mis teil selline ultimate antipaatia on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa viin asja normaalsesse mõõtu tagasi. Vaatan siin silmanurgast Brasiilia-Hispaania finaali ja tabasin end mõttelt, et ilmselt pole ühtegi vastast, kellega mängides kuuluks mu sümpaatia Brasiiliale. Et siis selline isiklik alatine antipaatia, kelle väljakukkumine suurvõistluselt on suurem rõõm, kui suvalise meeskonna võit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa viin asja normaalsesse mõõtu tagasi.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust.
Henri vöi Harrison, pohhui ju20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa viin asja normaalsesse mõõtu tagasi. Vaatan siin silmanurgast Brasiilia-Hispaania finaali ja tabasin end mõttelt, et ilmselt pole ühtegi vastast, kellega mängides kuuluks mu sümpaatia Brasiiliale. Et siis selline isiklik alatine antipaatia, kelle väljakukkumine suurvõistluselt on suurem rõõm, kui suvalise meeskonna võit.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustSee oli Volkswagen ju?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustInglismaa ja klubidest Manchester United.
Mingi hetk sel suvel oli lühike jutuajamine mingi inglasega Telliskivis. Uuris meie kambalt kas finaalis ikka olime inglismaa poolt...või siis Taani mängus. Saades konkreetsed eitavad vastused küsis härra äärmiselt mõistliku küsimuse: "Kellega peaks inglismaa mängima, et me nende poolt oleksime?"
Vastused olid umbes sellised:
1) pole sellist tiimi
2) Põhja-Korea
3) meibi Manchester United
Kommentaar
-
Antipaatia jaguneb kahte ossa:
esiteks nagu larabla ütles, siis Hispaania oma megaigava mängustiili poolest, millele lisandus üsna ülbe suhtumine vastastesse ning Albade ja Busquetside väänlemised. Barca ja hispaania võis mingi hetk samasse patta panna, sest erilist vahet neil mängustiili ega suhtumise osas polnud. See aeg on aga vaikselt mööda minemas ja nüüdsel EM-il nii massiivselt nende vastu enam polnud. Barca pole ka enam nii vastukäiv, kuigi Messi saagat järgin ikka naeratus näol.
Hispaania on asendumas peale viimast turniiri inglastega. Mul polnud neist enne sooja ega külma, sest oli teada, et turniiridel nad kuhugi ei jõua, kuigi meediaruum oli neist juttu pidevalt täis. Laaberdavad britid suutsid ennast nii ebameeldivast küljest näidata, lisaks nende kole mängustiil + sterlingu daiv jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustLaaberdavad britid suutsid ennast nii ebameeldivast küljest näidata, lisaks nende kole mängustiil + sterlingu daiv jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustJessus, sa jätad praegu küll väga noore inimese mulje Laaberdavad britid ei ole nähtus AD2021.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustAga milles meeskond süüdi on? Mida saaksid väljakul olevad inimesed teisiti teha?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMida saaksid väljakul olevad inimesed teisiti teha?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar