Torrentstream on uus sopcast.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustTorrentstream on uus sopcast.
Aga kas on reaalselt ka mingit infot, et mis sopcastiga on juhtunud ja üldse kuidas see striimi-elu käib?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitusttundub nii.
Aga kas on reaalselt ka mingit infot, et mis sopcastiga on juhtunud ja üldse kuidas see striimi-elu käib?
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKui õhtul teleka ees diivanile pikali minna siis jääb 80% tõenäosusega varsti ka magama. Ülejäänud 20% puhul vaatad midagi huvitavat, hakkad vaikselt nokkima ning tõused selle nokkimise pärast uuesti istukile, et korralikult edasi vaadata.
Korrigeeriksin tõenäosusprotsendi kusagil 98% ligidusse. Muus osas samastun.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustKorrigeeriksin tõenäosusprotsendi kusagil 98% ligidusse. Muus osas samastun.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustEks need protsendid ole teil vähe üle pakutud aga jah...
Ise olen pärast tööpäeva ja söömist pidevalt teleka ees tukastamas. Lihtsalt ei suuda ärkvel olla.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNõus, mina jäängi näiteks iga õhtu teleka ees magama. Ma lihtsaslt ei suuda minna voodisse ja hakata und ootama.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustaga samas 90% on kindel,et kui sealt üles tõused,teleka kinni paned ja voodisse ronid,siis oled veel pikalt ärkvel
Meireles, kohe panen teleka mängima ja uni võib tulla.
Muideks teleka ees tuleb uni väga lihtsal põhjusel. Nimelt aju on siis mõtetest välja lülitatud ja sellepärast tulebki uni nii kergelt. Voodis olles und oodates käib peast mustmiljon mõtet ja sellepärast ei tulegi seal uni kohe.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMuideks teleka ees tuleb uni väga lihtsal põhjusel. Nimelt aju on siis mõtetest välja lülitatud ja sellepärast tulebki uni nii kergelt. Voodis olles und oodates käib peast mustmiljon mõtet ja sellepärast ei tulegi seal uni kohe.
Ja seda, millal viimati oleks teleka ees magama jäänud... ei tule kohe ettegi. Kokku meenub üldse paar korda, kui olen tundnud, et tuli unekas peale ja selle peale lülitasin teadlikult teleka välja, viskasin paar patja vähemaks diivanilt, tõmbasin teki peale ja heitsin magama.
Kommentaar
-
Natukene samal ja natukene erineval teemal -
Kahes järjestikkuses Pealtnägija klipis räägiti kõigepealt Vanuatu valuutasüsteemist ja üsna primitiivsest majandusest, teises meie "uhkest majandussüsteemist" ning selle resultaadist - Tallinna vanalinna hooramajaks muutumisest. Olles ise ka viimasel ajal tihti meie kuulsa pealinna vanalinnas ringi kõndinud, aga selle nurga alt pole asja mõelnudki.
Kas tõesti kapitalismi lõppresultaat ongi puhtakujuline bordell ? Sest lõppude lõpuks seks ja kõik sellega seotud olev ju müüb ja turumajanduses võidab see, mis kõige paremini müüb. Nagu Korb ütles, siis ruumide üürile andmisel otsustab turg (ehk kes enam pakub) ja ilmselgelt toob purjus inglastele kalli õlle müümine rohkem, kui midagi kultuursemat...
Kommentaar
-
äkki peaks Viljandi politseinike vanalinna päästele appi organiseerima, et need saaks turvaliselt koos zoovolinikuga stripiklubisi peedistada?
Tallinn vist pidigi juba põtrade top 10 reisisihtkohast väljas olema, vnii et varsti mahuvad kohalikud õlid ka lahedalt merevaiku, matrjokasi ja praetud mandleid ostma, juhul muidugi kui neil dominiiklaste kloostri vaatamisest aega üle peaks jääma.
küll need stripparid siis kiirelt nahui t5õmbavad ja vabanenud pindadele saab rohkem merevaiku või vene ärimehi ladustada.
ühesõnaga, muu läbuga võrreldes on see "bordelliprobleem" täielik pseudo jura.
+ma arvan, et isegi kuulsas vanuatu metsas leidub tädisi, kes paari seakihva eest tantsu lööbvõi keppi teeb.
+ telekas on ainult 1 suur ekraan.
mõmmHow dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar