Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustYOLO oma populaarsuse tipul oli ikka milleanialite poolt kasutuses imo.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas 4chan Vaata postitustThe first appearance of the Coomer image can be traced to a 4chan forum in December 2018. In May 2019, a different 4chan user created a caricature, called “the 20 year old Coomer.”S“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSee et tiktokis instas või twitchis köige popim kunagi pukki saab on reaalne oht
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustPaistab et JuriM käib 4chanis hoopis
Kommentaar
-
Poliitikas on läbi aegade igasuguseid kloune kaasa mänginud ja tavaliselt neil ikka veidi arukamad tagatoa mehed niite tõmbamas. Õnneks ma vist olen juba surnud ajaks kui tiktokkerid hakkavad sildu ja maju projekteerima. Või südameoperatsioone tegema. Kõige ajusurnum asi interwebzi ajaloos ja ma olen ikka igasugust sitta näinud!
Twitch on iseenesest täitsa tore asi, aga mulle jääb alati arusaamatuks veidi, kust inimestel see ülearune vaba aeg tuleb, et jälgida teiste inimeste elu igapäevaselt seal?
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustPoliitikas on läbi aegade igasuguseid kloune kaasa mänginud ja tavaliselt neil ikka veidi arukamad tagatoa mehed niite tõmbamas. Õnneks ma vist olen juba surnud ajaks kui tiktokkerid hakkavad sildu ja maju projekteerima. Või südameoperatsioone tegema. Kõige ajusurnum asi interwebzi ajaloos ja ma olen ikka igasugust sitta näinud!
Twitch on iseenesest täitsa tore asi, aga mulle jääb alati arusaamatuks veidi, kust inimestel see ülearune vaba aeg tuleb, et jälgida teiste inimeste elu igapäevaselt seal?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSuunamudijad annavad juba süüdimatult nõu kuidas vähki/koroonat/autismi "ravida" - kaugel see südameoperatsiooni DIY tutorial kristallidega enam ongi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustEi pea hiromant olema, et seda ette näha - filmistaarid (Ronald Reagan, Arnold Schwarzenegger), näitlejad ja/või saatejuhid on ju paljudes riikides oma tuntust/platvormi selleks edukalt juba aastakümneid kasutanud. Ka eestlaste lembus ekraanilt tuntud häältemagnetite vastu on ammu teada (Enn Eesmaa, Urmas Reitelmann, Raivo Tamm, Üllar Saaremäe, Ain Lutsepp, Marika Tuus-Laul, Peeter Võsa jne.) Mina paneks Maire Aunasted ja TikToki-Tanelid suuresti samasse patta.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust[---] kui mõni sotsiaalmeedia staar, kelle ainuke oskus vöib piirduda algoritmis eeliste leidmise ja järjekindlalt materjali peale loopimisega
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustnagu Trump?
Retoorika ongi vist tähtsam kui teod, eks. Kui meeldib, vöid kasvöi 50%+ rahvast hukata, ikka oled hea. Kui ei meeldi pole samuti sellist tegu mis seda arvamust muudaks“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustNo mina tänan. Jälle targem.Algselt postitas cannuman Vaata postitustSama. Ja no uurisin välja mis see "twitch" ka on. Üsna kindlalt olin seda sõna korra varem kuulnud ka.
Veel midagi, mis äkki osadele tuttav peaks olema, https://www.youtube.com/channel/UCC7...zQaG712LAatwSw - varaseimad asjad mis mul seal salvestatud peaks olema kuskil 2011 perioodist ja osad teiste inimeste asjad on 2005-2007 kandist, mis lihtsalt liiga väärtuslikud, et mitte alles hoida.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustEi poolda seda, aga pigem Reagan ja Eesmaa kui mõni sotsiaalmeedia staar, kelle ainuke oskus vöib piirduda algoritmis eeliste leidmise ja järjekindlalt materjali peale loopimisega. Sinu nimetatutel vähemalt mingisugune päriselu oskus ja haridus
Ühed "meelelahutajad" kõik, sportlasi päris samasse patta ei pistaks aga kui keegi topib, siis suurt vastu ka ei vaidleks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar