https://perchance.org/0n3aaf7epa siin saab endale ka uue nime genereerida...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustUmbes sama asja pärast sattus Rumeenia kohtunik möni aeg tagasi rassismiskandaali20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMuidu kõik tore, aga ei olnud "umbes sama asja pärast". Seal oli küsimus selles, mida ta ütles, mitte mis keeles või mis sõnadega ta seda ütles.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKüsimus mis pingimees ärritast ja tol korral skandaali alustas oli söna "negru" mis tähendas Rumeenia keeles musta, mida kohtunik kasutas öige mängija kirjeldamiseks kellele kollane anda kuna numbrit polnud näha. Kui must poiss pingilt poleks arvanud et kohtunik kutsus kaasmängijat neegriks poleks sellist janti tekkinud. Seega ikka "umbes sama asja pärast"
Demba Ba seletas selle juba platsil lahti: "Why do you say Negro? When you speak about a white man you never say this white man you say this man. Why do you have to say this black man when you speak about a black man?"20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustSul jääb natuke endiselt puudu. Sõna "negru" alustas skandaali, kuna kohtunik kasutas viidet nahavärvile "õige mängija kirjeldamiseks". See ei olnud oluline, mis keeles ta seda ütles. Oleks läinud skandaaliks ka siis, kui oleks öelnud inglise keeles "the black guy there" või prantuse keeles "le noir".
Demba Ba seletas selle juba platsil lahti: "Why do you say Negro? When you speak about a white man you never say this white man you say this man. Why do you have to say this black man when you speak about a black man?"Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustOlen enam kui kindel, et kui pingil olnuks kõik mustad ning valge räuskaks, siis kohtunik oleks öelnud see valge seal.
Aga seal pingil oli kolm mustanahalist. Et milline neist siis räuskas ja kuidas nahavärvile viitamine aitas kohtunikul seda tuvastada? Et sai 1/3 tõenäosuse õigele inimesele kaarti viibutada vs 1/10?
Mulle endale tundub, et "Webo seal" öelda oleks nagu veits kindlam variant.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustVäga tore, et sa nii kindel oled.
Aga seal pingil oli kolm mustanahalist. Et milline neist siis räuskas ja kuidas nahavärvile viitamine aitas kohtunikul seda tuvastada? Et sai 1/3 tõenäosuse õigele inimesele kaarti viibutada vs 1/10?
Mulle endale tundub, et "Webo seal" öelda oleks nagu veits kindlam variant.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas treeneritetiimis oli veel mustanahalisi? Kas oled kindel, et kohtunik teadis kes on Webo? Kuid ei näe mõtet vaielda taas olukorra üle, kus inimeste arvamused ei muutu20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar