Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustEi ole täna teps mitte sae päev, aga eks ta veidi selline vastastikune siiski on. Kõva vend olen kindlasti, sa ei ole?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustLihtsalt Intertotol on aega sättima hakata, et kes talle ei meeldi.Algselt postitas Intertoto Vaata postitustv-olla poetan väikse "munnid" kuskile Barca teemasse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustOleneb, keda Intertoto siin foorumis kõige vähem sallib, sest 4-5 Westons on see ,,ma tahan kakelda ja näidata kui kõva vend ma olen staadium''. Plasticul olen mina selleks objektiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustnooh, on sul siis kahju see objekt olla? Las möllutab väheke, kui saab kaineks, siis vbolla kahetseb. Aga ilmselt kardab tegelt, muidu poleks "objekti" kah.
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustAga täna pigem selline taastav treening. Kohe magama ka kui just midagi ägedat ei toimu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustOlen muidugi 4-5 Westonsit oleks all, siis oleks sama staadium. Ega ma ei judgenud ega midagi hetkel, vaid see ongi normaalse Eesti mehe tunnus. Lihtsalt Intertotol on aega sättima hakata, et kes talle ei meeldi.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustõu õu õu misasja, oled sa ikka valmis selleks? Mul on selkud tühjaks ostetud!
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitusthäbi tunnistada, aga minu tähelepanek elust enesest on see, et ma isegi ei tea milline näeb välja westons. Või mis asi see õigupoolest on. Mingi siider? Ehk siis siuke imal magus naiste jook? Avan uue õlle ja ootan vastust.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustIssand, sa näed ja sa ei mürista!
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustAga olge mõnusad, teine kord kerime ja teeme asju ja metsa ja lähme raudlattidega neid samuseid seal!
edit (nädal hiljem): krt, nad kõik on vist tammevaadised ja medium dry'd. pidasin muidugi silmas 6,5% vs 8,2% rüübet.
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustOk,no ma saan aru et manu fännid on peast veidi imelikud ja tarbivad veidi selliseid....khmm...huvitavaid jooke... Aga et nad veel muinasjutte usuvad, vat see on uudiseks
Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar