Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
ma olen koguaeg arvanud, et teise päeva õhtul õige kraam toonuse hoidmiseks on viinale õlut peale…siiis sõbrakesed, westonsiga on asjad hoopis teisel levelil.
NB Tulemusi kinnitab, harrastusteadlaste(loe:minu) poolt korduvalt läbi viidud ja põhjalikult analüüsitud, inimkatselised uuringud.
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustNB Tulemusi kinnitab, harrastusteadlaste(loe:minu) poolt korduvalt läbi viidud ja põhjalikult analüüsitud, inimkatselised uuringud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas sa luba küsisid?
“Westons ei valeta westons on puhas, kui tüdruk kes kord oli noor”
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustEi, aga ma mõtlesin westonsile ühe kuulsa laulu põhjal tunnuslause.
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustEi, aga ma mõtlesin westonsile ühe kuulsa laulu põhjal tunnuslause.
Või siis hoopis Wu-Tang Clani Eesti haru?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustHmm, Westons... kõlab nagu lühend Welcome to Estonia ja kuna lätlane on ka inimene, siis on s-täht lõppu lisatud.
Või siis hoopis Wu-Tang Clani Eesti haru?
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustPeakohtunik: Mohammed Al-Hakim
Abikohtunikud: Mehmet Culum, Mahbod Beigi
Neljas kohtunik: Bojan Pandzic (kõik Rootsi)
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEhk me elame normaalses kosmopoliitses maailmas
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustaga kas nad Rootsi hümni laulavad?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar