Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÕige oleks olnud ta ikka relvaga maha võtta, sest äkki taser poleks töötand!Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustHakkas parem?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo siin ju oli paari kuu eest inimesi, kes leidsid, et taser pole ültse hea asi!
See ja relva juhtum olid ka täiesti erinevad“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo siin ju oli paari kuu eest inimesi, kes leidsid, et taser pole ültse hea asi!
Mul hea meel, et sa ka lõpuks valgustatute poolel! Parem hilja kui mitte kunagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKas siin mõne aasta eest ei olnud inimesi sinuga eesotsas, kes arvasid, et vabaduse platsil kõige okeim lahendus oli Käärmani maha laskmine? Noh pärast seda kui see afektiseisundis vend oli tund aega rahulikult linnas matšeete käes kõndinud, kõik tavakodanikud oskasid ohtu vältida, aga eriväljaõppe ja varustusega politsei ei osanud muud peale hakata kui kuulid kerre?
Mul hea meel, et sa ka lõpuks valgustatute poolel! Parem hilja kui mitte kunagi.
Ja kes seda afektiseisundit diagnoosis selle ajajooksul tal kui sündmus toimus?
Et tagantjärgi on kõik targemad ning kindlasti annaks igas olukorras teistmoodi käituda, aga iga juhtumise korral politseid materdada on ka veider. Küll kasutatakse liigselt jõudu, siis liiga vähe jne. Ma väga ei usu, et inimesi politseis hobikorras maha lastakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOeh. Vabandan, et jälle sama asja algatasin, kus kõik täiesti teineteisest mööda räägivad. Ei jätka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÕige oleks olnud ta ikka relvaga maha võtta, sest äkki taser poleks töötand!
Oleks sellel paljal narkaril olnud näiteks ala südame stimulaator, siis sa oleks saanud soiguda politsei kallal, et taserid on ikka nii valesti seadistatud ja parem oleks juba relvaga jalga lasta.
Kommentaar
-
Uudiste järgi oli sellel alasti mehel siiski nuga käes. See Vabaduse väljakul mahalastud mehe puhul ma ka ei näe suurt viga politseis. See, et kodanikel õnnestus vältida toda hullu, ei tähenda, et sellistel peaks rahulikult mööda tänavaid liikuda laskma ja reageerima alles siis, kui kellegi elu jäädavalt rikutud on. Tema hilisem käitumine ja politsei ründamine pigem tõestas, et ta oli ohtlik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOeh. Vabandan, et jälle sama asja algatasin, kus kõik täiesti teineteisest mööda räägivad. Ei jätka.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustUudiste järgi oli sellel alasti mehel siiski nuga käes. See Vabaduse väljakul mahalastud mehe puhul ma ka ei näe suurt viga politseis. See, et kodanikel õnnestus vältida toda hullu, ei tähenda, et sellistel peaks rahulikult mööda tänavaid liikuda laskma ja reageerima alles siis, kui kellegi elu jäädavalt rikutud on. Tema hilisem käitumine ja politsei ründamine pigem tõestas, et ta oli ohtlik."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustNuga oli. Aga nagu ikka, politseiriik ja vägivald.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar