täna ootasin tund aega bussi (käivad 20 min intervalliga). eriti soojalt ei hakanud riidesse panema, pidi olema kiire sõit poodi ja tagasi. Mõtlen, et nagunii bussi ei tule, lähen koju tagasi. Hakkan uksest sisse astuma, kui näen, et buss sõidab mööda teed. FML
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVarane nädalavahetus juba käib?
Ise olen viimasel ajal norrakaid päris palju jälginud ja võin öelda, et 2-3 päeva panevan nad päris täppi, erinevalt EMHIst.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVarane nädalavahetus juba käib?
Ise olen viimasel ajal norrakaid päris palju jälginud ja võin öelda, et 2-3 päeva panevan nad päris täppi, erinevalt EMHIst.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustAutojuhid on tänases ekstreemsetes oludes väga rahulikud ja mõistlikud.
Põhjus, miks keegi isegi momendiks peatuda ei tahtnud/saanud oli vist see, et nad poleks seejärel tõenäoliselt ka ise liikuma saanud, sest täna paistis valdav enamus autojuhte linnas liikuvat suverehvidega.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Kallis päevik. Oi bljaad. Korda tuhat. Peas on ebameeldiv valu. Naabril. Soomlane. Aeg-ajalt väisab Eestit. Tal on tütra. Poole aastaga muutunud. Tissid. Tal külas sõbranna. Ilus. Harjumatu olukord. Tunded. Mehelikud. Vitt puude vilus. Jumal on olemas. Tunnen, et olen ilus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Inimene on arvuti ning enamik meist jooksutab Windowsi operatsioonisüsteemi - viirused ründavad ning pidevalt jookseme kokku. Kuid üks oluline lisa on meil puudu. Kui kokku jookseme, siis taaskäivitamisel puuduvad valikuvarjandid Safe mode ja Start normally.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mihkel555 Vaata postitustpremmi kohtunikud on sellel hooajal tasemel..."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar