Algselt postitas Aadu&co
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMina jälle olen märganud, et jõulude tümitamine on nagu popp spordiala.
Kommentaar
-
Fakit. Kui tüübi spetsialiteediks on vähendada äripindu ja iga detaili tema vahendatava objekti kohta tuleb talt tangidega välja kiskuda, siis jääb mulje, et ta polegi tegelikult huvitatud sellest kõpsist, mis ta peaks justkui teenima. Mingu persse. Sellest ma ei räägigi, et tüübil on 50+ kuulutust üleval, igaühel juures täpselt 1 pilt ja kuus sõna teksti. Maakler minu eesel... Ja see on ÜKS tüüp, markantseim.
Ülejäänutel on kuulutused vähe tõhusamad, aga huvi asja reaalselt huvilisele vahendamise vastu täpselt sama suur. Ja düsgraafia tundukse kutsehaigus olema. Ma-sen-dav.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustAasias on tsunaami ja 100 000 inimest saab surma = "midagi vist oli jah kuskil hiinas või aasias, uudistest olen nagu kuulnud."
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustAasias on tsunaami ja 100 000 inimest saab surma = "midagi vist oli jah kuskil hiinas või aasias, uudistest olen nagu kuulnud."
USAs on orkaan, vesi on tõusnud meetri, ühistransport seisab ja 14 inimest saab surma = "omgomg, loen kõiki uudiseid ja sheerin terve päeva pilte facebookis."
P.S. USA puhul jääb NBA ära. Hiinas ei jää mömmigi ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTra, mine ja kallista puud, rsk.
P.S. USA puhul jääb NBA ära. Hiinas ei jää mömmigi ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar