kas popkast saab nüüd inimene?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Erinevad usaldusväärsed allikad kinnitavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustLootus sureb viimasena! Mul tuttava 85+ vanaisa viidi ka koroonaga haiglasse ja öeldi, et ärge siit midagi lootke, aga juba 2 päeva hiljem ajas kargu alla jalutas koju ja keetis naisele suppi
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustLootus sureb viimasena! Mul tuttava 85+ vanaisa viidi ka koroonaga haiglasse ja öeldi, et ärge siit midagi lootke, aga juba 2 päeva hiljem ajas kargu alla jalutas koju ja keetis naisele suppi
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKäisin märtsi alguses Prahas ja nüüd aprilli lõpus Palermos.
Eestis on ikka see väljas söömine üle mõistuse kallis. Masendav
Joomisest ei hakka rääkimagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
A miks sa siis sööd-jood Eestis? Söö-joo Prahas või Palermos. Ära ole loll.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
A miks sa siis sööd-jood Eestis? Söö-joo Prahas või Palermos. Ära ole loll.
ok
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEestis on ikka see väljas söömine üle mõistuse kallis. Masendav
Kas nt kinnisvarahindadest Tallinnas hakkame üldse rääkima, pigem ei tahaks
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitusteestisse ei ole mõtet raha raiskama tulla hetkel?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Oleneb kus sa muidu igapäevaselt raiskad? Sa olid Haalandi või Pukki naaber vms?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar