Ma tegin naisisikuga kokkuleppe, et me ei lähe mitte kunagi Lidlisse. Ses osas on Google Maps legit äpp!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
A kus kohast sa siis treipingi ostad?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa tegin naisisikuga kokkuleppe, et me ei lähe mitte kunagi Lidlisse. Ses osas on Google Maps legit äpp!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTundub selline eriti vaeste pood.
Kommentaar
-
Lidl on selline IKEA moodi asi - nii teadmatule kui ka teadlikule ostjale hea koht (erinevatel põhjustel siis), mis otsib uudseid lahendusi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustLidl on selline IKEA moodi asi - nii teadmatule kui ka teadlikule ostjale hea koht (erinevatel põhjustel siis), mis otsib uudseid lahendusi.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSuurim off - meta asi Lidli suhtes on minu jaoks kodumaise kaubasegmendi saadavus - pole käinud veel, aga palju kuulnud kuidas selle kodumaise toorainega on seal pigem kehvad lood. Barbora ja Prisma/Selveri lahendus töötab minu jaoks hetkel kõige paremini.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Barbora? Nagu ei kannata twitchist pausi teha 15 minutit, et nagu normaalne inimene poes käia? Tundub, et pean hakkama loengut pidama sulle taaskord, kuidas elada
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Pole ka IKEAs kordagi käinud. Riideid ostad ka H&Mist?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Barbora? Nagu ei kannata twitchist pausi teha 15 minutit, et nagu normaalne inimene poes käia? Tundub, et pean hakkama loengut pidama sulle taaskord, kuidas elada
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar