Mängisin üle mitme aasta lotot ja seal sees on jätkuvalt rooside sõda. No tra kui lollid ikka osad inimesed on.... how the fuck nii elada saadakse...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Suurt ei midagi. Aga kuna siinkandis on see Viaplay putka, siis olen viimasel ajal käinud selles Tatari Rimis ja selle ees liikuvatest inimestest umbes pooltel tundub küll viienda joomisaastaku teine laupäevak käsil olevat. Ja mitte siis ainult nädalavahetusel, vaid ikka iga päev tilgub seal üsna kummalist seltskonda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Suurt ei midagi. Aga kuna siinkandis on see Viaplay putka, siis olen viimasel ajal käinud selles Tatari Rimis ja selle ees liikuvatest inimestest umbes pooltel tundub küll viienda joomisaastaku teine laupäevak käsil olevat. Ja mitte siis ainult nädalavahetusel, vaid ikka iga päev tilgub seal üsna kummalist seltskonda.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Nagu Nurmekas paar post üleval selgitas, siis on olemas vahendid nende riskide maandamiseks. Mitte küll ideaalsed, aga suuremas ülatuses ajavad asja ära. Nüüd on küsimus, et kes ja mis mahus neid võimalusi kasutas.
Teada on et Soome juba keegi pane poe kinni ja Leedus näiteks suuruselt teine elektrimüüja loobub edaspidi fix lepingutest.
Kommentaar
-
Eestis on väikelinnade/alevike/külade kinnisvara võrreldes põhjamaadega ikka umbes kallis. Soomes on voimalik saada viisakas elatav maja mingi 20000ga. Asukoht on küll kuskil maal, aga samas näiteks monest suuremast linnast (50K+ elanikku) selline 50km kaugusel, väikeasulatele, kus eluks vajalikud asjad aga oluliselt lahemal. Eestis saad sama raha eest põlenud maja Lihulasse.
Müügikuulutused ka sellised siin, et pildid on ainult õuest tehtud, sest need maakleritotsid ei julge tuppa minna, sest maja seisab ainult ausona peal püsti.
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustEestis on väikelinnade/alevike/külade kinnisvara võrreldes põhjamaadega ikka umbes kallis. Soomes on voimalik saada viisakas elatav maja mingi 20000ga. Asukoht on küll kuskil maal, aga samas näiteks monest suuremast linnast (50K+ elanikku) selline 50km kaugusel, väikeasulatele, kus eluks vajalikud asjad aga oluliselt lahemal. Eestis saad sama raha eest põlenud maja Lihulasse.
Müügikuulutused ka sellised siin, et pildid on ainult õuest tehtud, sest need maakleritotsid ei julge tuppa minna, sest maja seisab ainult ausona peal püsti.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Naiteks need
https://www.etuovi.com/kohde/21821661?haku=M1888898033
Kommentaar
-
Inimesed, kes panevad põlenud tiku tagasi toosi, tuleks kohtulikult vastutusele võtta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitust
kui fix hind on odavam kui börsi hind, siis see ei tähenda, et fix hinna pealt kasumit ei saada. börsi hind ei võrdu sinu pakkuja tootmishinnaga
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Kas sa ajad müüja (vahendaja) ja tootja segamini? Ma ei saa aru mis sa öelda tahad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Ära ilusta ega õigusta lõpmatuseni seda elektrihinda ja toimuvat. Asi on putsis ja päris tõsiselt“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar