Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Olles paremakäeline on olemas asju, mida oskan teha ainult vasaku käega. Nt: Avades moosipurgilt kaant, hoian parema käega purgist kinni ja vasakuga keeran lahti. Rattaga sõites oskan ühe käega roolida ainult vasakuga , s.t hoides vasaku käega lenksust kinni. Parema käega juhtides on kukkumise oht suur, ennem sõidan käed lahti.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKäekella reklaamidel on kellal aeg üldjuhul 10:10.
Hoolimata tekkinud heaolutundest, ma ühtki FT-s reklaamitud kella seekord siiski ei ostnud.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustsee logode pärast ei ole? ma vaatasin ka ühte reklaami ja jäi mulje nagu seieritega oli 'teed tehtud' logole.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Sain täna üle pika aja une täis magada ning kui tavaliselt on isegi antud juhtudel olukord pigem selline, et üles paneb tõusma kellaaeg, siis täna on alates sellest momendist, kui silmad lahti tegin nii füüsiline kui ka vaimne värskus sellisel tasemel, mida ei mäletagi. Kaks-kolm nädalat veidi tasakaalukamat toitumist on vist mõju avaldamas, nüüd kui sai nädalate jooksul kogunenud kaotatud une tagasi.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustSain täna üle pika aja une täis magada ning kui tavaliselt on isegi antud juhtudel olukord pigem selline, et üles paneb tõusma kellaaeg, siis täna on alates sellest momendist, kui silmad lahti tegin nii füüsiline kui ka vaimne värskus sellisel tasemel, mida ei mäletagi. Kaks-kolm nädalat veidi tasakaalukamat toitumist on vist mõju avaldamas, nüüd kui sai nädalate jooksul kogunenud kaotatud une tagasi.
Kommentaar
-
Mulle helistas Simpsonite Apu (sedasi ta kõlas) telefoninumbrilt +12331 (jah, oligi selline number). Küsis, et kuidas mul päev läinud on ja et kas ta tohiks oma firmat mulle tutvustada. Keeldusin viisakalt ja lõpetasin kõne.
Praegu mõtlen, et äkki oleks saanud Kwik-E-Mart'i aktsiaid osta?
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustMulle helistas Simpsonite Apu (sedasi ta kõlas) telefoninumbrilt +12331 (jah, oligi selline number). Küsis, et kuidas mul päev läinud on ja et kas ta tohiks oma firmat mulle tutvustada. Keeldusin viisakalt ja lõpetasin kõne.
Praegu mõtlen, et äkki oleks saanud Kwik-E-Mart'i aktsiaid osta?
Võib-olla tahtis pakkuda eksootilist treeninglaagrit, kuna kohalikud hakkavad otsa lõppema.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Ma poleks seda kõnet vastu võtnudki, aga miskipärast arvasin numbrit vaadates kiiruga, et tegemist on SEB liisingu lühinumbriga (kunagi neil oli see 1,234% kampaania ja vastav lühinumber), mul on tööauto liisimine käimas ja uskusin, et selle asjus helistatakse. Tõsine blondihetk, noh. Loomulikult ei ole seda numbrit enam ammu SEB-l kasutuses...
Tea, kas nüüd on oodata kopsakat telefoniarvet ja KAPO poolset huvi, et mis asju ma Pakistaniga ajan või?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar