Ma ei taha seda kirjalikult väljendada.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
„Ma olen hetkel hirmul oma elu, tervise ja vaimse tervise pärast,“ jagab tuntud Eesti muusik, kes võttis pahaaimamatult pärast „Eesti laulu“ peolt koju saabumist Facebookis vastu tundmatu naise sõbrakutse. „Ühtäkki aga avati videokõne ja vastu vaatas tütarlaps, kes tegeles teate küll millega!“ räägib internetis terrori ohvriks langenud mees, kelle käest pressitakse nüüd välja suuri rahasummasid.
Kunagised esimese aprilli uudised on muutunud reaalsuseks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust„Ma olen hetkel hirmul oma elu, tervise ja vaimse tervise pärast,“ jagab tuntud Eesti muusik, kes võttis pahaaimamatult pärast „Eesti laulu“ peolt koju saabumist Facebookis vastu tundmatu naise sõbrakutse. „Ühtäkki aga avati videokõne ja vastu vaatas tütarlaps, kes tegeles teate küll millega!“ räägib internetis terrori ohvriks langenud mees, kelle käest pressitakse nüüd välja suuri rahasummasid.
Kunagised esimese aprilli uudised on muutunud reaalsuseks.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Ooota.....mida?„Ma olen praegu hirmul oma elu ja vaimse tervise pärast,“ jagab tuntud Eesti muusik, kes pärast „Eesti laulu“ peolt koju saabumist võttis pahaaimamatult Facebookis vastu tundmatu naise sõbrakutse. „Ühtäkki aga avati videokõne ja vastu vaatas tütarlaps, kes tegeles teate küll millega!“ räägib internetis terrori ohvriks langenud mees, kelle käest pressitakse nüüd välja suuri rahasummasid.
Kommentaar
-
Huvitav oli jälgida, kuidas mingi kolm korda keerati kommentaaride hindamised nulli ning lõpuks üldse kustutati.
Võib olla pole lihtsalt arukas nõrga närvisüsteemiga inimest eksponeerida?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Dave Rubin of "The Rubin Report" reacts to a viral Russian Army ad vs US Army ad. The Russian Army ad is downright menacing. The US army ad instead focuses o...
Tuleviku turvalisus on suht null
Parim kokkuvõte ja kommentaar
Russian video: Makes you want to join the Russian military.
American video: Also makes you want to join Russian military
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitusthttps://www.youtube.com/shorts/05foY3FwUoo
Tuleviku turvalisus on suht null
Parim kokkuvõte ja kommentaar
Russian video: Makes you want to join the Russian military.
American video: Also makes you want to join Russian military“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMa ei tea, mu meelest õhkab seal vene omas ka päris palju mehearmastust.
Osa dedovštšinast vist.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Võtan https://sport.postimees.ee/ lahti ja juba mitmendat korda tekib esimene mõte, et kas ma sattusin kogemata krimi- või surmakuulutuste rubriiki.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar