Algselt postitas Peeter I
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Käisin Solarise uues Delice'is nagu kunstinäitusel. Suurt osta ei tahtnud, üksnes vaatlesin. Väga teistmoodi on. Mustad väga lahtised riiulid, kunstinäituse videoinstallatsiooniruumi rolli kannab alkoosakond: hiiglama must, täiesti eraldatud, poe kõige tagumises otsas. Miks seda kõike tehti, hästi aru ei saa. Igatahes: kui varem sai selles poes vahetult enne kassasid veel kõiksugu nämme asju riiulilt võtta (ja kiusatus oli suur), siis enam ei saa. Kõik nämm kuskil poesügavustes. Nii saigi lihtsalt minema kõndida.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKäisin Solarise uues Delice'is nagu kunstinäitusel. Suurt osta ei tahtnud, üksnes vaatlesin. Väga teistmoodi on. Mustad väga lahtised riiulid, kunstinäituse videoinstallatsiooniruumi rolli kannab alkoosakond: hiiglama must, täiesti eraldatud, poe kõige tagumises otsas. Miks seda kõike tehti, hästi aru ei saa. Igatahes: kui varem sai selles poes vahetult enne kassasid veel kõiksugu nämme asju riiulilt võtta (ja kiusatus oli suur), siis enam ei saa. Kõik nämm kuskil poesügavustes. Nii saigi lihtsalt minema kõndida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKurat, kus on ikka rikkad siia sattunud, et sellistes poodides süüa ostavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKurat, kus on ikka rikkad siia sattunud, et sellistes poodides süüa ostavad.
Aga ega südalinnas liiga palju valikuid pole, kus vähegi valikut. Solaris, Kaubamaja, Stockmann. No ja siis minirimid ja Liivalaja Selver.
Kommentaar
-
Omal ajal külastasin solarise toidupoodi päris palju - peamiselt enne seda kui selver selle kupatuse ära ostis. Pöffi ajal ja muidu ka sai tihti käidud ja täitsa meeldis see pood. Veidi teistsugune kaup kui mujal ja näiteks kohupiimade valik oli super. Nüüd on mul solarisse harvemini asja. See uuendatud pood meenutab tõesti väga Tartu kaubamaja toidupoodi. Tallinna oma on ilmselt nüüd ka sarnane, sinna pole enam aastaid sattunud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Ma söön vähe
Aga ega südalinnas liiga palju valikuid pole, kus vähegi valikut. Solaris, Kaubamaja, Stockmann. No ja siis minirimid ja Liivalaja Selver.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
E-pood…
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Toidupood on ainus pood, kuhu ma olen valmis vabatahtlikult minema. Mulle meeldib riiulite vahel tuiata ja vaadata, mida uut ja head antakse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar