Algselt postitas plastic
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustPedaja Snapchatis ja Zevakin Rumeenias -
tema ei pannud tähele et lukashenka pildile tuli, kuigi lukashenka oli seal juba pikalt enne teda..
Ja millal jurim kajasse uskumuse lõpetab? Mitte kunagi? Või lihtsalt ei julge tema kohta midagi halba öelda?
Kommentaar
-
Jah, valab viina juurde ning laseb mulli sisse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc.
Ainult autos ja pikematel otsadel.
Mu mõte oli rohkem sinna suunda, et praegune nn popp on kuidagi väga lappesse läinud. Ongi alles jäänud mõmin ja inin. Halvas mõttes.
Ses mõttes raadio 2 st on siiani tulnud ka huvitavat uut muusikat.
Enda playlisti ei saa autos ma ise paraku lasta, sest seal üks laul Cindy Lauper “time after time”, järgmine Rick Ross “prayer”, järgmine Jam “Sinuga koos”, järgmine Jan Johansen “another night” ja siis veel mingi sünne valtri majakad ja sisqo thong song mida soojendab Eltoni rocketman vm.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustEnda playlisti ei saa autos ma ise paraku lasta, sest seal üks laul Cindy Lauper “time after time”, järgmine Rick Ross “prayer”, järgmine Jam “Sinuga koos”, järgmine Jan Johansen “another night” ja siis veel mingi sünne valtri majakad ja sisqo thong song mida soojendab Eltoni rocketman vm.
Kommentaar
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Sellise maitsega ei teki sul tõesti R2 ja eriti õhtuse vööndiga mingit sidet.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitust
Aa see on see “mu maitse parem kui su” koht vä
Sinu puhul ei kattu see eriti R2 muusikavalikuga.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOleks ma ajakirjanik, siis ma pealkirjastaks selle "Keskealised noored võitlevad noorte raadio nimel, mida noored ei kuula".
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOleks ma ajakirjanik, siis ma pealkirjastaks selle "Keskealised noored võitlevad noorte raadio nimel, mida noored ei kuula".
Mul on terve posu nii vanemaid kui ka nooremaid tuttavaid kes on oma muusikalise laia silmaringi omandanud R2 õhtusest vööndist. Mõni on tunnistanud et ilma R2'ta kuulaks tõenäoliselt sitta.
R2 missioon peabki olema hariv. Järjekordset tapeedijaama pole vaja, pigem pange üldse putka kinni.
Kommentaar
-
Ma olen nõus. R2 on ka minu arengus üliolulises rollis. Küsimus ongi pigem selles, et kas selleks on vaja hoida alles lineaarset raadiojaama või pigem piisab IDA raadiost ja õhinapõhisest erategevusest. Kui r2 kuulatavus on täiesti putsis, sest Spotify lööb nii karmilt, siis on igati loogiline, et üritatakse leida sellele mingi lahendus. Argument "a mulle meeldib" ja "kultuur" ei saa lõpmatuseni olla riikliku raha põletamise vabandus. Samas, noh, kas R2 on suurim asi, mis ERR-s raha põletab, ei julge öelda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar