320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kõik aus, aga asi pea välja nägema nagu Soviet Union.
    "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

soojaks pole veel läinud, aga varsti hakkab pimedamaks minema.

Kommentaar

Algselt postitas -21- Vaata postitust
        Nägin, kuidas märkidega tähistatud lõigul kilekotist aukudesse mingit täidet raputati. "tee tööd 2024"
        Muld sisse ja puud püsti. Tehtud ka juba veidi, peaks veel.

Kommentaar

Näoraamat on teatavasti lõbus ja tore ning sealt näeb ka palju kasulikku. Täna leiab masin, et mul on kindlasti vaja näha Luksemburgi rägbiliidu hiljutist postitust, kus nad säravad, et rahvusnaiskond sai suurejoonelise võidu - Eesti naisrägbitiimi loputati 41:0. Eesti infokanalid pole ilmselt seda toredat uudist üldse kajastanud.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kui Kaja Kallas on poolehoidjatele hellitavalt KaKa, siis kas Kristen Michal oleks KriMi?

Kommentaar

Algselt postitas gaskoff Vaata postitust
              Kui Kaja Kallas on poolehoidjatele hellitavalt KaKa, siis kas Kristen Michal oleks KriMi?
              3 Sidrunit.
              Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Mōnu pani mingi twiidi pilt-pildis funktsiooni kohta teleka osas. Viitas vanusele, et kuivōrd 40+, siis ei julge näppida.

Ise seejärel googledasin, et mis see tähendab. Game is gone ja ei tea, kas ja kuidas edasi sellel ajastul

Kommentaar

Algselt postitas plastic Vaata postitust
                  Mōnu pani mingi twiidi pilt-pildis funktsiooni kohta teleka osas. Viitas vanusele, et kuivōrd 40+, siis ei julge näppida.

Ise seejärel googledasin, et mis see tähendab. Game is gone ja ei tea, kas ja kuidas edasi sellel ajastul
                  Ma käisin eile Rimis ja Westons maksis ka juba 4,99. See mingi kolm euri veel poolteist aastat tagasi polnud?

Kommentaar

Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust

Ma käisin eile Rimis ja Westons maksis ka juba 4,99. See mingi kolm euri veel poolteist aastat tagasi polnud?
                    Woldis on 4,29, vahepeal ka soodukad. Rimi on muidu jah westonsisōpradele vaenulik koht. Eriti kui mahud taga.

Kommentaar

Selveris praegu 3,59, mingis sellises kohas 3,38.

Kommentaar

Woldis on 4,29, vahepeal ka soodukad. Rimi on muidu jah westonsisōpradele vaenulik koht. Eriti kui mahud taga.
                        Sa mingit uut betti ei taha teha? Ma näiteks panustaks sellele, et Trump valitakse presidendiks ja sa ütled, et Biden. Diil? 100 pudelit.
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

Sa mingit uut betti ei taha teha? Ma näiteks panustaks sellele, et Trump valitakse presidendiks ja sa ütled, et Biden. Diil? 100 pudelit.
                          Kui Trump valitakse, siis saad 10 pudelit ja kui Biden, siis tema 100 pudelit - nii oleks ehk võrdsem.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

Alles nüüd said otsa vä

Kommentaar

Kus koroonahaige näomask on?

Kommentaar

Alles nüüd said otsa vä
                                Ma ei tea, kuidas sa kannatad ühe õhtuga 13tk juua
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X