Algselt postitas Meintz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKuna Stockmann on minu nö kodu pood, siis äkki täpsustaks seda , mida sa täpsemalt mõtlesid selle all.
täpsustuseks - ühes ummistavad riiulite vahekäike vanurid ja teises wannabe rikkurid, kes arvavad, et seda poodi külastades on nad teistest paremad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustTeine tähelepanek/rumal küsimus ka: Miks on Tallinn-Pärnu maanteel veidi enne Pärnusse jõudmist (kusagil Nurme tankla kandis) üks kämping, mille reklaamil ilutseb Barcelona logo? Juba mitu aastat tagasi sai seda tähelepandud, aga mõte siin küsida tuli alles nüüd.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustDokumentaalkanalite nimed on eksitavad. Eelkõige jutt History Channelist, mille sisu on viimase paari aastaga ajaloost totaalselt eemaldanud.
American Pickers - OK, tegu minu isikliku lemmikuga peamiselt saatejuhtide pärast, aga tegelikult ju kõik soritavad-ostetavad asjad ju puhas ajalugu. Lisaks ei jäta ka nii "100% staged US-pask"-muljet nagu allolevad.
American Restoration - täielikult lavastatud shait paraku, aga asjad ju tegelikult tõupuhas sealne kohalik ajalugu...
Ancient Aliens - ajalugu, mis ajalugu, kuigi isiklikult suur no-no sellele sarjale
WWII-temaatika(mitu erinevat) - ajalugu, mis ajalugu
Hitleri saarehullused ja üldse tema temaatika(mitu erinevat) - ajalugu, mis ajalugu
Paraku sellega ka asi lõpeb jah, lisaks on neid muu jura vahele ainult pisteliselt.
Pawn Stars(ka Cajun) - 100% staged shit, Corey(see noorim poeg seal) on ikka korralikult puuga pähe saanud ja kogu läbiv lavastamine, reaalsusest asi nii-nii kaugel lihtsalt, kuigi osad näidatavad asjad on vanad.
Storage Wars(ka Texas) - 150% mega-staged carnivore-carnival, tegelikult saab seal vahepeal pulli küll(Barry Weiss), aga saate "sügavam sisu" täiesti alla arvestuse, seos ajalooga ebapiisav, vaadake parem Discovery pealt "Oksjonikütte".
Shipping Wars - 1/1 sama klass ülalolijatega, aga rsk päris huvitavaid asju veavad, pole elu sees näinud-kuulnud-osanud arvatagi, et mõned sellised asjad üldse olemas on, seos ajalooga minimaalne.
Counting Cars - see Count on ikka kloun omaette, tegelevad ju tegelikult vanade autodega, küllaga autodest nii mõndagi teades, ei restaureeri nad neid, vaid hoopis rikuvad.
Igasugused romurallijad, krokodillipüüdjad, mägimehed jne. ei kvalifitseeru ka kuidagi kohe tõesti.
Pika jutu kokkuvõte on olla osaliselt Taneliga nõus, tüüpilise ameerika lavastatud jura vahel on siiski ka "ajaloolist" kraami. Jälgin kanalit ka pikemat aega, kuna oman nostalgiku-pisikut, seetõttu ka mõningast huvi ajaloo vastu...et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
American Pickers - Neil nagu see valimine kuidagi imelik. Mingi roostest vaasi eest 100 daala välja köhida..no ei tea.. Viimane viies hooaeg on senimaani ikka väga igav olnud.
American restoration - Klient tõi mulle roostes tünni. Värvisin selle punaseks. Küsisin 2000$. End.
Ancient aliens - No sorri....
Pawn stars - No skripti seal vaevalt, et eriti on. Aga samas vaadata kuidas nad kliente jõhkralt lüpsavad. Ma küll neile midagi ei viiks.
Cahun pawn stars- Mu lelle täditütar tõi mu poodi vöö. Seejärel mu õemehevenatädipoeg kilo kruve. Ning lõpuks mingi paks ment ak-47 -me.
Storage wars (originaal Californias) - Tätsa talutav, peaaegu skriptimata aus värk. Saab nalja ja vahest leitakse midagi huvitavat ka.
Storage wars Texas - Nad vist leiava seal ainult odavat mööblit.
Storage wars NY- sarjas osalevad kaks tegijat tüüpi, siis on homopaar ja lõpuks kaks ülbet kõõma. Pole ime, et ainult 6 episoodi tehti.
(Oksjonikütid - Puhas stsenaariumiga värk. Kui ikka iga show mingi 6k taskuse pistetakse ja mitte kunagi kahjumit ei saada...)
Counting cars - Seukest rämpsu ikka ei tasuks teha. Kui kedagi huvitab mingi autonduse värk siis Disco pealt on Wheeler Dealers. Võisiis Fast´n´Loud. (Y)Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustAncient aliens - No sorri....Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustPawn stars - No skripti seal vaevalt, et eriti on. Aga samas vaadata kuidas nad kliente jõhkralt lüpsavad. Ma küll neile midagi ei viiks.
Storage wars (originaal Californias) - Tätsa talutav, peaaegu skriptimata aus värk. Saab nalja ja vahest leitakse midagi huvitavat ka.
(Oksjonikütid - Puhas stsenaariumiga värk. Kui ikka iga show mingi 6k taskuse pistetakse ja mitte kunagi kahjumit ei saada...)
Storage Wars - Mind huvitab küll, et kuidas nad sellest p*sast lahti saavad ning millise ajakuluga. Lisaks hindavad nad oma saasta väga kummaliselt, loodavad oma vanadest ja väärtusetutest CD-dest, raamatutest, PS3-mängudest ja jumal-teab-millest liialt minu silmis. Lisaks on see üliskriptitud, loe guuglist, kõik "tõeliselt väärt leiud", nagu näiteks need Elvise surmajärgsed ajalehed(konteineritäis!!!) on sinna saatetegijate poolt eelnevalt sissepuistatud. Eks see fenomen niikuinii vähemal või rohkemal määral kajab kõikjalt läbi. Dave Hester avalikustas selle "toimuva jama" ja tema edaspidi sarjas ei osale. Barry on muidugi "the man" ja saates olevad hindajad jätavad ka asjaliku mulje tegelikkuses.
Oksjonikütid on realistlikum ja loogilisem, puudub jah see "huumorifaktor", aga lavastatud on nad niikuinii kõik. Eks pole kahjumissejäämist kasumlik näidata, mitte et ma ise nii arvaks...
Peaks vist aruteluga "TV Sarjad" teemasse kolima, tore et keegi veel History kanalile ära eksib...et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustSpDirecti postikulu vähenes järjekordselt ja nüüd tuuakse pakk läbi Riia.. me like!
Kommentaar
-
Algselt postitas Fireblade- Vaata postitustSaan aru, et sul juba proovitud - millega nad seda läbi Riia toovad ja kuidas kohaletoimetamise ajaga on?
Londonist Riiga lennukiga ja sealt arvatavasti mööda maad Tallinnasse. Aeg on sama, mis läbi Rootsi ehks siis kuskil 8-10 päeva.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar