Algselt postitas zaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustPole kasu kummalegi poolele ehk seis on võrdne.The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
If you're good at something, never do it for free - See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitustJa mis mina siis ütlesin?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustSa ütlesid, et pole kasu, mina täiendasin, et neist pole kummalegi poolele kasu.The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
If you're good at something, never do it for free - See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Kommentaar
-
Marko Kaljuveer sõidab Volvoga...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Mina joon alkoholi, sest mulle meeldib lihtsalt alkohol.
Üks 10 aastat tagasi jõin enamasti nädalas korra või kaks, aga see eest suuremates kogustes.
Viimasel ajal joon peaaegu iga päev õlle või paar. Mälukasse ei viitsi enam ennast juua.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Mina ei laskuks mingil juhul sinnamaale, et joomist kuidagi taunima hakata. See on moraalijüngrite kallutatud vaatenurk, mis jätab täielikult arvesse võtmata joomise positiivsed aspektid.
Pole vist vaja mainidagi, et sellises kliimas kipuvad inimesed olema loomu poolest depressiivsed, ning meie kultuuriruumile omane töökultus (protestantlik eetika, kui soovite) võimendab seda täiendavalt. Sestap vajame ka erakordselt mõjusaid stressimaandamismeetmeid. Selles vallas on raske leida midagi paremat, kui räme pervoseks ja ohjeldamatu joomine. Kuna igaühega ei olda nõus seksima, siis jääbki universaalsena alles ainult joomine.
Seega minu soovitus oleks, et kui te ikka tunnete, et kogu aeg kipub tekkima konflikte, debor on peal ja kõik teised on lollid, siis on viimane aeg lont likku panna. Järgmine päev on pisut tüma olla, ning kaaskodanikud viibutavad manitsevalt näppu, aga vähemalt ei lähe ja ei lase te klassitäit lapsi maha. Kippis!«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Eiei, ma ei taunigi... ise olin ka antud teemas eelmist postitust tehes kergelt joobes (miski 2 õlut joonud), kuid mind ajendaski see, et kuulsin toda raadiosaadet. Aga mõneti murelikuks teeb mind sellegipoolest eestlaste peolembus ja seda eelkõige noorte poolt, sellest ka küsimus et miks? kas tõesti pole midagi paremat teha või paistabki alkoholi pruukimine lihtsalt nii lahe?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustAga mõneti murelikuks teeb mind sellegipoolest eestlaste peolembus ja seda eelkõige noorte poolt, sellest ka küsimus et miks? kas tõesti pole midagi paremat teha või paistabki alkoholi pruukimine lihtsalt nii lahe?
Tema väitel on tänasel päeval temavanusel inimesel elu nii raske ja stressirohke,et vahepeal peab lihtsalt auru välja laskma.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar